Hällefors

Har hälsat på Patriks föräldrar i helgen. Haft det hur bra som helst, både jag och Patrik och självklart barnen har blivit så bortskämda :-) ätit god mat och bara varit. Och som vanligt går helgerna alldeles för fort. Sitter uppe nu med Lena och Gunnar. Tilde och Vincent sover och Patrik och julle och Rasmus har åkt. Imorgon åker vi också, ska stanna i Borlänge och kolla på Ikea lite granna ;)


Kliar i fingrarna

Alltså varje kväll nu har jag suttit och tittat på sidor där folk gjort om gamla möbler eller byggt egna. Och nu kliar det så jag blir galen i fingrarna! Vill vill vill göra så mycket! Vill handla/fynda och måla och bygga och ha till mig själv eller sälja bara jag får hålla på och fixa :-) ska börja köpa lite fula möbler iallafall och testa lite grann..

Här är några exempel på fiffiga saker.
Saknas en hand

Alltså jag längtar verkligen tills jag får tillbaka funktionen i min högra arm. Vad mycket det är man inte kan göra med bara en hand. Som det viktigaste, sätta på sig tighta byxor! Är svårt nog att få på sig vanliga tights. Men nå jeans eller något får jag först knappt upp och sen kan jag inte knäppa dom eftersom jag inte kan vika in armen mot kroppen. Kan inte heller tvätta vänster arm så det får Patrik göra på helgerna :-) massa strunt saker men som i en längre tid blir riktigt drygt. Gått över 4 veckor nu sen op. Slarvar som sjutton med ställningen. Känner mig så låst med den på och klumpig. Och inte alls så skönt för armen heller att ha den på. Så inbillar mig att jag klarar att va stilla med armen utan den. Hmm går ju kanske inte så bra då.. 

Har tid att skriva detta inlägg eftersom jag vaknade halv sju och självklart så just då den dagen (som alla andra ggr jag vaknat före barnen) så väljer båda två att sova längre än sju som dom annars vaknat varje dag... Det snarkas så gott här bredvid så. Ungar! 

Vitaminkick!

Får man verkligen av solen!
Jag va så trött idag vid lunch, det regnade ute och jag hade massa att göra hemma. Men hamnade i soffan och somnade tillslut. Sen vaknade jag och titta upp och ser att solen lyser upp hela rummet. Vips var jag på benen lycklig och pigg! Åkte och handlade och skynda mig att hämta barnen på dagis så vi kunde vara ute och njuta av vädret. Hämtade upp mamma också så tog vi en promenad medans barnen cyklade. Härligt!

Vi köpte en cykel till Vincent i fredags, då han alltid vill låna sin systers. Han blev överlycklig! Har cyklat varje dag nu. Jätte duktig för att vara så liten.

På lördagen gick vi ut vid elva och fixade lite på gården och satt upp studsmatta mm. Cykla lite och sen kom min moster med familj och hälsade på med raggarbilen, hon hade även med sig fika. Så satt ute och fikade sen blev det lite kyligt. Blev hembjudna på mat hos henne så åkte dit och åt god mat och efterrätt. Kom inte hem förrän kl tio på kvällen. 
Söndagen va vi och åt lunch hos Lena och Håkan och sen va vi ute en stund. Vi har verkligen blivit bortskämda med mat denna helg 😊
Imorgon skulle det bli fint igen se vad man hittar på då. Vill vara ute hela tiden! 
Spooky

Läste lite från bloggen nyss och såg att jag skrivit lite om "spökena" på sångarvägen och att jag inte gillade det huset. Tji fick jag! Detta hus är nästan snäppet värre. Det springer uppe på övervåningen i Vincents rum på kvällarna. Oftast när Patrik är hemma så hör vi det. Men hört själv också. Går man upp i trappen som knakar väldigt så knakar det ofta efter en stund igen som att någon kommer efter. Ventilluckan har ramlat ner från väggen, babyvakterna strular och brusar när vi sätter på dom. Och det tydligaste vi vart med om va när jag låg på sjukhus och Patrik va ensam hemma (han har aldrig sovit själv hemma) då sprang det för fullt uppe och när han gick på toaletten så sprang det ner någon i trappen och gav honom en klapp på axeln. Kändes som att dom ville visa att det var han dom ville prata med eller nå sånt eftersom att dom va så himla aktiva när jag inte va hemma för en gångs skull. Vet inte jag. Har vant mig lite men vill ändå helst inte att det ska va något alls..

Nu ska jag iaf gå upp och lägga mig i sängen bredvid Tilde, skönt att inte vara helt ensam hemma :) 

RSS 2.0