En djungel

Som vanligt när det är något som barn ska ha så finns det en hel djungel av detta. Denna gång har jag letat overall. Hur f*n ska man veta vilken som är bäst osv. Dom där testerna som görs visar ju hur bra dom är men dom testas ju kanske för hårt, så egentligen kanske den där overallen som fick dåligt på testet egentligen funkar ganska bra ändå.. jaja bestämde mig tillsist för en everest overall. Blev en mörkgrå/svart och rosa mössa, vantar å halsduk. Skor har jag också köpt ett par kuoma. sjukt va dyrt det är med vinterkläder!! 1300:- spänn för kläderna blev de och sen skor på det.. men huvudsaken är att hon håller sig varm och torr i vinter!Och min lillkille bara växer och växer. Trodde jag skulle ha overaller till honom hela vintern för jag hade fått så många i olika storlekar. Men herrn bara växer å växer så han har redan vuxit ur 3 storlekar! Unge! Ska till bvc imorgon och väga och mäta, får vi se hur mycket han vuxit på sig sen sist! Var 3 veckor sen sist nu :) Dags å lägga sig kanske somnar i tid för en gångs skull ;)

RENT HUS!

Nu jäklar ska magsjukan bort! Har tvättat och tvättat och tvättat (!) dessa dagar. Handdukar har bytts typ 2 ggr om dagen och sängkläder varje dag. Kläder har jag ibland bytt 2 ggr på mig själv om dagen medans barnen fått varit utan. Händerna är söndertvättade. Men hellre det än att få den där hemska magsjukan som stackars Tilde fått. Hon har varit så sjukt duktig dessa dagar. Inte spytt någon annanstans än i toaletten (inte utanför en enda gång) och hon har sprungit in dit själv när hon känt att de är på väg. Första natten låg jag i soffan med henne och följde med in varje gång. Andra natten va vincent lite kinkig så låg inne i sovrummet medans tilde låg i soffan. Och ibland har jag somnat till och vaknat av att hon sprungit antingen in dit eller på väg därifrån alldeles själv inte ens sagt till.. Inge grin ingenting. Världens underbaraste har hon varit och är jätte duktig att tvätta händer varje gång och sprita dom. Idag har hon fått behållt det hon druckit och känner sig piggare. Äntligen! Så nu åker skiten bort för alltid hoppas vi! Har dammsugit, gått ut med alla sopor diskat alla toasaker så som potta, pall mm i badkaret. Slängt alla kläder och sängkläder, filtar mm i tvätten och sen blir det å skura golven och handtag mm.. Kanske är onödigt men det känns ändå bättre att få göra det :) å rent blir det ;)

Älskar å campa!

Hur härligt är det inte å campa! Vilken känsla det är när man hör fåglarna kvittra, havet brusar kollar man ut ser man det gröna gräset och en fin skogsdunge :) så mysigt!

Eller nja.. Är snarare så att jag vaknade av att hela husvagnen skakade för att en eller två eller tre eller flera grävmaskiner passerade då och då sen alla lastmaskiner som åkte och skrapa i gruset (inte gräset) ja ni ser ju bilden ;) men har sin charm det här också! Bara ett minus toaletterna.. Ni vet själva massa killar bara på ett bygge = inga trevliga toaletter! Skäms på er!


Bad Day!

Det är så sjuuukt inte min dag idag kan jag säga. Amningshjärna (tur man kan skylla på nått) ggr 100 idag. Glömt och virrat bort allt idag och tappat saker hit och dit. Just nu sitter jag på tåget och bara känner att det är något jag glömt bort.. Låste jag bilen? Eller låste jag ens hemmet? Och gjorde jag det tog ja då ur nyckeln ur låset? Eller står kylskåpet öppet? Ja de blir en överraskning på söndag :)

Det är den här lilla krabatens fel att jag är så här ;)


Börja blogga?

Vi får väl se hur det går med den saken!
Förvaringslåda/extrasäng


RSS 2.0