Jaha är det så här det är

Å ha en bebis! Haha Tilde hon låg mest och bara va nöjd för det mesta när hon va lika liten som Vincent. Hon börja väl krypa när hon va ca 10 månader, men hon va inte så jätte intresserad av att ta saker och så. Men den här lilla herrn är då raka motsatsen! Han är intresserad av ALLT! Ska fram till allt, ha allt och blir tokig om han inte får det. Och i måndags kväll så grina han i över en timme innan han skulle sova. På morgonen sen så går ja på toa sätter ner honom på golvet som ja alltid gör och det första han gör är å kryper till pallen och ställer sig upp på fötterna och står upp!! Sen skulle/ska han stå upp mot allt nu, soffa, dammsugaren, bord, bänk, Allt! Och ska hålla händer och gå hela tiden med. Vill inte krypa på golvet det är inge roligt längre tydligen. Han har ju gjort det i nästan 2 veckor nu ;) iallafall så tror jag han grina så där mycket på kvällen innan för att han hade den där "utvecklingen" på g. Bebisar kan ju va gnälliga när det är nå nytt på gång. Har fullt upp och underhålla mina stora grabb nu. Håller han på i den här takten så går han ju snart!Präktfia!

Har köpt en sån där tvålpump dom gör reklam för på tv, sån där som har ut tvål automatiskt när man sätter fram händerna. Köpte den mest för Tildes skull för hon får inte ut tvål från pumpen vi har. Den första alla sa va att nu kommer hon tömma den där på tvål direkt för det är så kul. Nja det trodde nog inte jag. Och mycket riktigt. Jag visade henne hur man gjorde när man tog tvål, sen sa jag inget mer. Men nu går hon och frågar mig varje gång hon ska tvätta händerna om hon får ta tvål. Haha fast jag säger att hon får ta tvål när hon vill så frågar hon varje gång ändå. Min lilla präktfia. Hon är så ordentlig, allt ska va på sin plats och man ska inte göra fel. :)


Still in bed

Ligger i sängen med världens mysigaste plutt. Han är så lycklig på morgonen (eller ja jämt) och kommer och myser och känner på en när han vaknar. Tyvärr är han lite stark och hårdhänt så det blir mer slita, nypa, dra när han kommer med sina små händer och "känner", och man skriker rakt ut då och då för smärtan. Men helt klart värt det för det finns inge mysigare ändå ;) Och han blir överlycklig av skriken :D Vi ska snart kliva upp och äta frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Lite matlagning till Patriks alla matlådor, sen ska Tilde få sin cykel så antar det blir ut och öva på den sen när hon kommer hem från pappa sin. Och sen SEN blir det hockey, se när Brynäs tar den fjärde raka segern och vinner GULD!!! ;)


Ingen Ford på våran gård

Vilken tur att jag bor i lägenhet och inte har nån gård ;) Aldrig Ford! Så har ja jämt sagt. Men vad går vi å köper jo en Ford! Lika att jag inte vill ha nån minibuss men vips det med blev det. Men jag är helnöjd (se om man känner lika när man haft den ett tag) inte jätte stor ändå väldigt rymlig innuti. Skön å köra och rätt så snygg! Lite schyssta fälgar och toning på rutorna så blir det skita bra :) nu kan vi åka allihopa! Diesel, Automat och 7 sitsig allt som vi ville ha! Vi får den nog nästa vecka! Spännande!


Farmor


Allt som händer omkring mig.

 Förra veckan i måndags så var jag hemma hos min mamma på kvällen hon blev helknas helt plötsligt och blev som förlamad på halva sidan av kroppen. Det hände två ggr, första gången var det inte så farligt men jag övertalade henne att vi skulle åka till hälsocentralen dagen efter, men en halvtimme senare blev det ett till anfall och det var mycket värre, då ringde jag ambulansen för tyckte det var för obehagligt. Det visade sig vara  en propp i hjärnan. Fy så hemskt! Tänk vad illa de hade kunnat gå, tur att hon kom in i tid till sjukhuset (men vi ska inte prata om hur det gick till på sjukhuset, idioter!) Hon fick vara kvar till på torsdagen. Inte jätte farliga men fick hon av stroken men jobbigt nog för henne. Hon har ju varit så himla sjuk sen i juli och nu detta.. Hoppas menen hon fick nu går bort helt. Det får vi se hur det blir. <3

Nu till nå roligare. Hälsade på min farmor i måndags efter vi varit i Hällefors. Har inte träffat henne på 8 år. Va så mysigt att äntligen få träffa henne igen! Hon har bott i Teneriffa (stava?) och vi tappade kontakten på nå sätt. Men fick ett sms av henne för nån vecka sen. Hon har flyttat till Sverige igen. Så vi var där och åt lunch jag och barnen och Patrik. Vill dit snart igen. Jag fick även kontakt med en till person genom farmor som jag försökt hitta. Min syster från pappas sida. Så nu har vi fått kontakt också. Längtar tills jag får träffa henne. Hon har en dotter hon med. Helt plötsligt har mina barn en till moster!

Sen har vi Evamy som flyttat hit och som jag träffar VARJE dag. Haha hon bor ju precis vid mamma så åker ju alltid förbi där när jag lämnar/hämtar Tilde på dagis. Så en snabbis varje dag har vi iaf setts. :) <3

Idag har Annika varit förbi med lilla Raz. Tror nog Vincent och Raz kommer bli sååå bra vänner när dom blir stora ;) Om inte min klump skrämt bort honom tills dess. Han är nog liiite hårdhänt min lilla knubb :P <3

På fredag ska jag och Patrik kolla på bil.. behöver ju nå större, har hittat en vi gillar nu äntligen, får se hur det blir då :)

Nu ska jag kolla om min lilla prinsessa somnat, sen ska jag nog själv hoppa i säng. Inte blivit så mycke sömn på några nätter nu..

                        
   


                                   
                                    Och så är det hundra saker till som händer men som jag inte orkar skriva nå om..


Men ja hinner inte med!

Det händer så mycket runt omkring mig så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har för mycket å skriva om ;) ska berätta lite men inte just nu! Nu när Vincent lärt sig krypa/åla så är det snabbt på nästa steg, att resa sig mot saker! Så här framåt va inte Tilde, Vincent är nyfiken på allt och vill ha allt! Tilde va inte alls så intresserad av saker va väl därför hon va lite senare med allt sånt här. Nu måste man börja tänka på vad man har framme när den här lilla herrn är i farten.. :) <3


Påsk i Hällefors!

Lite kort från Hällefors :) och kort på tildes påskägg hon fick av mig.
Glad Påsk!


Nu tycker jag vi gräver ner alla sjukdomar

Och aldrig mer tar fram dom! Nu får det vara nog! Mamma fick komma hem från sjukan idag, skönt för henne! <3 Tilde kom hem från Mattias idag frisk och kry, äntligen. Fast hon hör då väldigt dåligt än så länge säger va? hela tiden :) och min minsta lilla skrutt ligger bredvid mig i sängen och snorar och har sig i sömnen stackarn, så jobbigt när dom är små å va så täppta. Fast jag tror han gör det med flit eftersom jag bestämt han inte ska få äta från mig på nätterna nu. Han vet att ja inte kan låta han grina när han blir så täppt ;) å då lär man stoppa in tutten i munnen för att han ska bli tyst ;)
Min lilla knopp har för övrigt lärt sig krypa ordentligt nu. Kan nästan få upp lite fart och ta fler krypsteg i rad! Så gulligt är det!
Imorgon när vi vaknat så sticker vi till Hällefors till farmor och farfar. Mys! <3


Vart är värmen??

Hallå de skulle ju va vår nu och finväder inte minusgrader och snö!!! Igår va vi på köpis med Evamy, Thea, Annika och Rasmus. Tilde är hos Mattias. Gick och strosa lite och fika ;) sen åkte jag till mamma och henne va de inge bra med, fick ringa ambulans, tydligen hade hon fått en propp i hjärnan. Obehagligt <3
Idag har jag varit hos Annika hela dagen och en sväng upp till mamma. Snart är de mat här hos Annikus!


Ja lovar

Han är smartare än han ser ut :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/984881/images/2012/pic_196517467.jpg" class="image">


Nu är det dags..

Att börja plocka bort alla dyrbara saker ;) nu har lillherrn börjat tagit sig framåt och han vill ha ALLT! ;) sötnöten min!


Sova får man göra när man blir gammal!

Inte lätt att sova när den här guldklimpen sätter igång :) mig bryr han sig inte så mycket om men pappa han ska man klämma å känna på och helst riva lite på med :) Och sen kommer Tilde in titt som tätt och ska kramas på sin bebis. <3


RSS 2.0