Julen är över

Både jul å prickar är över. Patriks föräldrar har varit här från torsdag till idag. Dom åkte imorse. Haft en jätte mysig jul. Julafton va vi här, mamma, mina bröder, pappa, moster med kille och min kusin blev de som kom. Va trevligt å va alla samlade. Barnen blev nöjda med sina julklappar. Igår va vi och åkte skridskor alla barn hade fått klubbor som dom ville testa. Sen gick vi ut på en cowboy restaurang och åt mat på kvällen. Är så himla god mat där. Och alla servitriser/servitörer är utklädda till cowboys/girls och i taket hänger de allt möjligt julpynt, hästskor, hinkar mm. Ser ut som en riktig saloon. Barnen tycker de är spännande!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/984881/images/2012/pic_50df0af0ddf2b32d25009b63.jpg" class="image">


En prickig jul

Vakna igår och tänder lampan å ser då en prickig Vincent. Fick tydligen vattkoppor över natten. Sån tur är så verkar de inte som att han märker av dom så mycket. Kliar lite grann men ingen feber å så. Åkte till Hällefors igår så sitter just nu i deras soffa, fullproppad av godis å ungarna leker med sina nya leksaker dom fick i julklapp här :)
Medans alla öppnade sina julklappar så passade Vincent på att smita in i vardagsrummet å där hitta han visst julgodiset! Mmmm stod han å sa å hade fort stoppat i sig säkert 3-4 chokladbitar i munnen å fullt i händerna. Bara rann chokladdregel från munnen ;) busungen! Men lycklig var han! Tyvärr fick jag inte nån bild på de. En prickig chokladboll såg han ut som :D
Imorgon åker vi hem igen å förbereder det sista inför julafton som ska spenderas hos oss i år. Och på kvällen imorgon är det uppesittarkväll. Vi blir några st som försöker vinna miljonerna å passa på å umgås lite med ;)


RSS 2.0