Va de verkligen 1 år sedan?

Hallå, Tilde har fyllt 1 år, 1 år!!!! Herregud tiden bara rinner iväg. Hemskt usch hinner ju inte med. Bara dom här 2 senaste veckorna så har hon utvecklats nå så otroligt. Jätte kul är det, men samtidigt så är det ju ett steg längre bort från "bebisåldern" snyft!
Hon kommer iaf bli som sin mamma ;) Gilla bilar och klä sig i mysbyxor istället för kjol hihi. Hon fick massa paket på sin födelsedag men det paket hon gillade mest var ett med bilar i! Hon blev helt tokig och tryckte förpackning mot mig och skrek (jag skulle öppna de) sen satt hon och körde dom fram och tillbaka och sa brrrr samtidigt (med lite spottljud ;) ) Hon hade sin finklänning på sig och syrran sa de, hon passar inte riktigt i klänning. hihihi :) Själv tänkte jag köpa ett par så himlans snygga mysbyxor på name it på killsidan men syster tyckte dom va för "killiga" hmm vem vet kanske svänger förbi där och köper dom ändå ;) Folk tror ju ändå att hon är en kille fast hon kan sitta med en rosa klänning på sig så..

Igår var jag på fest hos Annikus. hade jätte trevligt! Alla tjejer var samlade skit kul att träffa alla. Fast VISSA va lite slöa och trista i början..
- jag kollar på blåsningen
- Oj vi ligger och sover..
 
SUCK!
Blev kallad det ena och de andra av en viss vurpan också. hihi hennes cigg hade försvunnit och tydligen så var de jag som hade tagit dom. ;)
 Nu har jag lite att göra, sen ska jag till Annikus, blir MAX idag.. Imorgon börjar min hårdträning här i Gävle....

Jag tror

att jag går i ide ett tag.. iaf här på bloggen. Datorn är inne på lagning kanske börjar jag igen när den är tillbaka. Har lite mycket i huvudet just nu, så lusten att blogga är inte så stor.


Hej så länge! ;)


Men hallå bloggen

ja är verkligen kass på att blogga just nu. Men har knappt varit hemma nånting nu under jul och nyår så då blir det inte att jag bloggar.
Och idag ska jag iväg på kryssning med min älskade syster! Det ska verkligen bli jätte roligt!

Appropå ingenting alls. Shit vad vi fått snö!! Har ju varit borta i en vecka så kommer man hem till ett snökaos nästan. Har ju snöat nästan konstant sen jag åkte... Riktigt mysigt! Så här ska vintrarna vara =) tempen står nu på -20 härligt härligt.. Ska lägga mig i ett bad nu sen ska jag ta och packa ihop allt jag ska ha med mig on the boat! Nu kommer de väl ta hundra år innan ja bloggar igen... men sånt är livet ;)

RSS 2.0