Mammas tjej!

Tilde är så himla söt! Hon är helt tokig i bilar eller ja allt som har motor tror jag =) Precis som jag hoppats på ;) Hoppas bara det håller i sig :) För nån dag sen så satt jag och Jossan och tittade på nå youtube klipp, Tilde satt i mitt knä då och helt plötsligt pekar hon som attans på skärmen och gör brumljud å jag fatta inte va hon menade förrän jag såg efter ett tag att på sidan av filmklippet gjorde dom reklam för en bil haha. =) Lika så fort hon ser traktorer ute nu när dom plogar å så så gör hon brumljud direkt och är helt fascinerad! Sötgroda!

Igår va hon helt slut hela dagen sov knappt något = grinig och omöjlig unge!
 På kvällen så stod hon nedanför trappen å grinade efter mig och helt plötsligt hör jag en smäll sen ett vrålgrin. Då har hon ramlat framåt å slagit i läppen i trappsteget, me nappen i munnen. Haha hon fick 4 små röda prickar på överläppen efter nappen, men annars gick de bra. Stackars liten, alltid lyckas dom göra illa sig när dom är trötta å grinet blir ju 10 ggr värre då! :)

Hon sitter just nu i mitt knä å är jätte trött och jääääätte trotsig. Hon skriker rakt ut och slänger saker omkring sig så fort hon inte får som hon vill. Och de är OFTA hon inte får som hon vill. När hon får sina utbrott är de bara att sätta ner henne på golvet och låta henne skrika tills hon tröttnar. =)

Imorgon bär de av till Gävle, dryg väg att åka. Evamy är i östhammar skulle sååå gärna vilja träffa henne får se om jag tar mig ut dit något. Har ju typ 0 kr så vi får välan sen....

Nu ska ja lägga min skruttis sen bär de väl av ut te stallet å hjälpa syster å städa däran lite..
Fin hon blev på läppen va? =)

Är Josefine som är fotograf..


.....


Min bestämda lilla sötgroda! :)


Det går neråt :P

Min soppdiet som jag börjat med visar resultat! Har än så länge gått ner 5 kg (2 kg får man räkna bort i vätska som man kommer gå upp igen) men de syns ändå lite grann å mina byxor börjar bli lite stora :D Nu kommer jag aldrig vilja sluta med det här ju haha. Nu äter jag mat en gång om dagen och de räcker nästan för mig, känner mig inte så sugen på mat och så då. Och godis är jag inte sugen på alls. Smakade choklad igår, men tyckte inte det va gott..

Tilde är lite kinkig.. Hon spydde iförrgår kväll när hon sov så va spyor i hela sängen, sen igår så åt hon ingenting nästan utan drack bara vatten.. idag vill hon inte heller äta nå iaf inte nu på morgonen.. vi får se under dagen, hon är ändå pigg å så..

Ska vara i Gävle till nästa lördag. Jag och Elin ska på kryssning torsdag till fredag :) De ska bli sååååå kul :D
Annars händer de int så mycke här.. Ska försöka träffa massa folk bara :) Veckan efter jag åker te syster igen så ska vi åka till sälen, jag, Tilde, syster å hennes barn med kompisar :) Nice!

Fasiken vad snö det kommit häran å.. såååå härligt!! :D

 
Denna syn möttes man av när man kom te mamma :)


Bollhavet älskar Tilde!


Maaat!

Ska bli bättre på att lägga upp bilder nån gång i framtiden ;) Tilde utvecklas så fort nu! Hon står själv flera gånger om dagen nu, och pratar hela tiden haha. Sina egna ord iofs men man förstår henne nästan nu :) Och frågar man om hon kan säga mamma så säger hon pappa, och igår ringde Mattias och pratade med Tilde då säger hon mamma till honom :D Säger även borta fast de blir botta så sätter hon upp händer, och tack tack när hon får något eller ger bort något. Hon leker för fullt med syrrans katt och hund dom 3 är bästa polare (tycker iaf Tilde) dom har pusskalas hela dagarna :)

Idag är det ganska milt ute så funderar på att ta en tur med Tilde i pulkan. Kanske hälsa på syrrans mor och far :D Om jag orkar ta mig nånstans, har börjat med en sån där ÄCKLIG svältkur med soppor och smoothies, såååå äckligt hua! Men men vill man vara fin får man lida pin ;) Vi får se hur jag mår senare idag, ska kanske till badhuset också... allt man gör påminner ju om mat (Elin du vet va jag menar) Men nu har jag en syster som är så jäkla envis och jag vill ju inte vara sämre så ska försöööööka hålla ut :D

Nu ska jag ge mitt barn lite frukost, hon står här nedanför och säger nam nam.


 


RSS 2.0