Julmarknad

Igår var det julmarknad i Bomhus centrum. Och till Tildes stora förtjusning så hade dom två hästar där som man kunde rida på. 4 ggr red hon :) och Vincent red 1 gång. Han blir helt tyst och koncentrerad när han sitter på hästen går inte att prata med han :) Tilde ska få börja på nå ridlekis eller något liknande, se efter jul vad det blir. Hon som hade dessa hästar hade så man kunde boka tid och få komma dit och pyssla lite med hästen och sen få rida. Det ska hon få göra i Jul. :) 
Huvudet är fullt

Mycket i huvudet just nu kan jag lova. Man sover inte super bra på nätterna inte. Önskar det var vår så det mesta va över. Imorgon blir det förmodligen kontraktskrivning om allt går vägen, flytt och rust och dona och grejja! Mycket mycket men det löser sig alltid på något sätt. 

Spöken?

Igår när Tilde satt och åt frukost så gick jag iväg en sväng till Vincent och när jag kom tillbaka så säger Tilde -mamma det var en pojke här men han sprang iväg när du kom. Jag frågade vad han ville och hon sa att han frågat vad vi gjorde i hans hus. Sen sa hon att han hade inte sprungit iväg utan blivit osynlig. Tilde brukar inte hitta på såna där saker. Men samtidigt så känns det som att hade hon sett något så hade hon väl blivit rädd? Eller om det nu finns spöken får dom kanske barn att känna sig trygga? Ingen aning troligtvis hitta hon nog på det men lät så otroligt när hon berättade de. Gillar inte detta hus! Hua! 

RSS 2.0