Vilken rolig vecka!

Och det fortsätter. I tisdags börja jag skola in Vincent på dagis. Det har gått hur bra som helst. Första dagen va vi bara ute och lekte i lite över en timme. Andra dagen va vi ute först sen gick vi in och kollade in lokalerna. Det va hur kul som helst tyckte Vincent. Han lekte på han och brydde sig inte så mycket om mig. Satt i Carolas knä och åt frukt på fruktstunden och ville inte alls va med mig :) Igår så kom vi till dagis och Camilla (som han aldrig träffat) kom och mötte oss vid grinden. Han gick direkt till henne och satt sig i knä och kramades så jag gick ifrån dom och lämna saker på V's hylla och så. Sen höll jag mig undan i kanske en halvtimme och han brydde sig inget. Så jag lämnade honom!! Vinkade hejdå och han gnällde till sen va det bra. Han åt på dagis och sen ringde dom tolv och sa att allt gått bra och att ja kunde hämta honom så det inte går för fort fram. Ungen ville ju inte följa med mig hem när jag kom. Tog en boll och sprang ifrån mig :) så idag blir det heldag ska sova där å allt. 9-14 ska han va där. Min lillskrutt är så duktig!
Jag och Tilde har varit på bio för första gången. Det var spännande de! Vi såg alfons :) hon va jätte nöjd! Satt så duktigt å tittade. Imorgon åker jag och V till Hällefors. Patrik plus barn är där då. Sen åker jag och V med farmor och farfar till Ullared på måndag! Love love love ;)


Första dagen

Imorgon börjar Vincent på dagis. Den här veckan är det inskolning. Herregud vad tiden gått fort! Han kommer älska dagis, därför jag låter han börja nu, hade tänkt vara hemma iallafall till sommaren egentligen. Men ungen vill ju inte lämna dagis när vi ska lämna Tilde. Så då bestämde jag mig för å låta han börja tidigare. :) nu den stora frågan. Vad ska jag göra??? :O hoppas jag hittar ett bra deltidsjobb typ nästa vecka ;)


Precis lika charmig som sin pappa

Tittade på Vincent när han lekte i köket idag. Ser att han kryper fram till kastrullskåpet och öppnar det sen lägger han sin napp där och stänger och kryper därifrån. Haha han är som en hund som gömmer sitt ben fast han gömmer nappen. Min lilla tokpojk!  han är så med nu och tar efter mer och mer allt man gör. Han förstår så mycket. Det enda han inte tar efter på är prat! Där säger han bara Ne om man ber honom säga typ mamma eller pappa. Enda han säger är dada (tack tack) och ma (napp) men han förklarar allt ändå fast inte med ord utan ljud och vift med armarna :) idag har han börjat öva på att göra en hel omvändning när han går :) jätte stolt när han klarar det! Och säger man åt honom å flörta får man den här minen


RSS 2.0