Vem tryckte på spola?

Alltså nyss va de sommar och man va brun och jag lovade mig själv att jag skulle sola för att hålla färgen i vinter. Nu är det november och har inte solat en enda gång ännu! Suck! Började med att ungar blev sjuka och hemma från dagis, sen kom nå annat ivägen och sen nå mer och sen vart det tydligen november.  Och blek som vitsippa är jag ;) fast är ju inte novemberväder ute direkt så blundar ett tag till och låtsas att tiden inte gått så fort.. 

Onsdag!

Vilket innebär greys anatomy :D sitter i soffan och väntar redan nu. Blir väl arga snickaren först skulle jag tro. Saknar min kära sambo! Vi gillar ju greys båda två hade varit mycket mysigare å ligga bredvid honom och titta. Han skada både vänster fot och höger knä i måndags på hockeyn. Stackarn fick en puck först på knät sen på foten en stund senare. Knäet va de ingen fara med men fotknölen hade det blivit en spricka i.  Så han går på kryckor nu. Han som sett fram emot match i veckan.  Blir vila istället. Vi får mysa på fredag!  Jaja annars idag har jag inte gjort nå vettigt, varit till mamma, Annika sen va jag med Tilde på dansen. Skön dag. Imorgon lite städjobb!

Längtar!

Ligger i vår säng och längtar. Om ca 4-5 veckor får vi vår nya säng! DET ska bli underbart. Vår säng är sjukt obekväm och trång, så råkade bli en 210 säng. Nu kan man börja i mitten av sängen och jobba sig utåt (ni vet när dom små fötterna börjar sparka en i ryggen å ansiktet) och slippa ligga med rumpan hängandes utanför kanten ;) och även köpt extra breda kuddar så när han ligger på min kudde så får jag ändå plats jag med :) är samma som på bilden fast så klart en ljus, typ antikvit gavel  och madrass ;)Heldag med Annika

Haft en mysig dag med Annika idag, suttit och babblat på dagen sen hämtade vi våra barn och så bakade jag jätte goda kakor sen prova vi ett nytt kyckling recept. Båda saker kommer från sidan 
http://www.femme.se/bakverkochfikastunder/

Så sjukt goda recept, speciellt kakor mm vilket
såklart är roligast att göra ;) 
Nu sitter jag med min far och väntar på att 
nya avsnitt av Big Bang theory ska börja. 
Love it! Husköp

Vi letar hus. Och fy vad påfrestande det är! Hittar man ett hus, så är det alltid nått som är fel, pris, skick, rum, läge osv osv. Men nångång ska det väl vara vår tur att hitta det "perfekta" huset. Ska bli jäkligt skönt iaf när det väl händer!! :) 

RSS 2.0