Tänkte bara..

Informera om att det regnar ute! Typ hela tiden, vräker ner. Det får gärna vara mulet och kallt det gör inget men när det vräker ner regn blir det inte lila kul. Så drygt när man ska ut med barnen. Idag är det fredag = inge dagis som är lika med bara vara hemma ;)
Tilde sitter och tittar på barbapappa och ropar efter frukost, och Vincent kryper emellan gåstolen och bilen man kan åka på. Han kan inte riktigt välja så han tar en vända mellan kök och v-rum och sen byter han :) idag kommer Patrik och dom stora pojkarna hem, så fullt hus i helgen då! Kanske ska göra lite frukost till min lilla diktator ;)


Min bebis är visst ingen bebis..

Han har visst passerat det stadiet utan att berätta för mig! Vi har varit i lekparken idag me Annika och lilla Raz. Vincent älskar att gunga! Tilde hitta en spade så vi börja gräva lite gropar i sandlådan. Sen kom Vincent och började också gräva med spaden(!) sen åkte vi rutschkana, och han klättra upp för trappen själv och kröp fram och satte sig(!!) hallå vart är min bebis som bara ligger i famnen? Han har börjat skaka på huvudet nu när han inte vill något också, han förstår så himla mycket. Och pratar och berättar allt han gör och ser. Fast inte ett enda ord kommer de då utan bara massa ljud men man förstår faktiskt vad han menar för han gestikulerar så :) knäppte massa kort idag men dom flesta med systemkameran.


Unge!

Å göra en orolig. Tilde vägrar ju äta.. Hon har inga krafter kvar snart. Så arg och ledsen jämt, orkar inte gå nå längre sträckor och jätte trött jämt. Tror hon inte känner hungerkänsla längre. Igår åt hon inge frukost, fick verkligen tvinga i henne 4 tuggor lasagne till lunch sen åt hon 4 köttbullar till middag. Sen somna hon innan åtta och vakna halv åtta och så ringde dagis nu och säger att hon inte ville äta nå lunch sen la hon sig på soffan och sov kl tolv.. Pluttan. Vi ska till Bvc nu på torsdag och väga å mäta å se vad vi ska göra för något. Blir ju en ond cirkel, äter hon inte så blir hon ju inte hungrig tillslut heller. För flera månader sen hade hon en period när hon åt jätte mycket vilken skillnad på barn det blev då! Så glad och positiv hon blev då. Hoppas det vänder snart detta..


Försöka går ju

Tänkte försöka sluta köpa hem godis nu så man blir av med sockersuget. Fast då ställer jag mig å bakar istället ;)


Blåbärstunga

Varit ute i skogen å plockat blåbär, syns de? ;)


Skumt!

I torsdagskväll när jag gick å la mig tänkte jag smörja in mina händer, har alltid den salvan vid sängen. Men då va den inte där, kollade överallt under kuddarna, under täcket, under sängen, i hyllorna i sänggaveln, men salvan var inte där. Bäddar alltid sängen med överkast på morgon så även på fredagsmorgonen. Inatt när jag vaknade av att Vincent grina till hade jag något i handen som var under kudden, Salvan!! Jag lyfte på alla kuddar och täcket när jag letade så hur hamnade den där!?


Nu springer han snart

I tisdags var vi i sätra och hälsade på Inga-Lill och Bengt-Arne och så va pappa där och min farbror Olle, mamma följde med också. Vi satt och fikade och Vincent fick också smaka vaniljmunk. Sen efter det blev han galen och helt plötsligt så tar han massa steg. Och han blev så överlycklig när han kom på hur man gjorde så han reste sig och gick hela tiden, ramlade och upp igen, ramlade och upp igen. Tillslut fick jag ta upp honom så han fick vila för han ville bara gå hela tiden :) så nu tar han nått steg varje gång han ställer sig upp <3

Just nu sitter Tilde och Vincent och tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter. :) idag kommer min älskling hem! Och ikväll kommer även Julle, Rasmus och Patriks mamma Karin. :) Fullt Hus!

Tilde får man nästan aldrig knäppa nå kort på, därför det mest är kort på V jag lägger upp :)


En macka

Annethe ringde igår och fråga om vi ville komma förbi och äta en macka efter vi varit på köpis, visst sa vi. Och vilken liten "macka" det var haha :) värsta lyxlunchen ;)


En middagslur hos morfar

Va hos pappa igår och hjälpte honom att sätta ihop hans nya soffa. Barnen blev trötta av allt skruvande ;)


RSS 2.0