Lat mamma

Seriöst varför ger man upp så lätt? Vincent vaknar ALLTID runt tolv på natten och vill ha ersättning, och jag springer upp så fort han piper (rädd han ska väcka Tilde) och gör ersättning. Men nu är inte Tilde hemma på några dagar så tänkte nu jäklar ska vi få bort det där. Och han vakna tolv och jag gick in å gav han nappen och la ner honom så fick jag göra det x antal ggr sen låg han och gnällde ett tag och nu sover han igen.. À men varför ska det vara så svårt, varför har jag inte ansträngt mig tidigare? Man är så trött när han vaknar så man vill få honom att somna om fort så då ger man honom det han vill ha... Men det tog typ 20 min så sov han ju utan att ge honom nånting.. Se hur länge han sover nu då.. Brukar vakna tolv och fem. Han ska få äta en gång, men inte före fyra! Bäst å passa på å sussa lite innan han vaknar igen :)


Huset

Idag var jag till huset vi ska flytta till och hämta lite papper. Har inte kollat så där jätte noga på det när vi varit där tidigare eftersom inget varit bestämt om vi skulle flytta dit eller ej, men nu vet vi ju så nu var det mer intressant. Och hur svårt är det inte och veta hur vi ska ha det?!? Är jätte stort kök och 2 rum extra liksom, vad ska vi stoppa vart ? Och vill ju ha lite nya möbler (eller rättare sagt vi måste ha nya möbler) men blir ju jätte dyrt å köpa allt. Är så svårt för brukar oftast få en bild i huvudet hur jag ungefär vill att det ska se ut men har inte fått det ännu med huset. Kan vara för att nån redan bor där så dom grejerna blir "ivägen". Kan inte ens komma på vad vi ska ha för tapeter... men antagligen om jag känner mig själv rätt så blir det vitt vitt vitt vitt!! :D Men Tildes rum ska bli ett riktigt tjejrum! Med mycket färger! Det är nog den enda bild jag fått upp. Vi ska börja flytta dit lite grejer redan nu i helgen så har vi lite gjort innan semestern. Ska knäppa lite kort då på huset :) Nu ska jag slänga mig ner i soffan å kolla lite tv och varva ner!
Ciao!


Men vill ha!

Om ni bortser ifrån att jag ser ut som en luffare med den där hållningen å minen så kolla in håret!! vill ha så där långt hår igen! och så lite extra hår som gör det tjockare bara :D


1 år


För precis ett år sedan gick jag ut på Facebook när jag vaknade runt halv åtta som jag alltid gör och får se att någon skrivit rip Dennis Eriksson, tänkte fan den killen heter ju lika som min kusin. Sen kom jag på att det kanske va han hon mena men trodde inte så men gick ändå in på Dennis sida och får se att flera st som skrivit till honom samma sak. Va ändå tvungen att gå in på gd's hemsida och kolla om det va sant och där stod de om en bilolycka och att en person avlidit. Vilken hemsk känsla det var. Så ung. Man ska inte få gå bort när man inte ens fått levt halva sitt liv.. Tog en bild från fb som hans mamma hade lagt ut.



♥♥♥
    

Ni kan väl tänka på det ni som vet nån som gått bort att kanske inte vara så snabba på att skriva ut något offentligt om det innan ni vet att alla anhöriga fått reda på vad som hänt...


Midsommar!


Livsnjutaren

Min lilla livsnjutare och bustroll


En helt ny bil!

Vi har fått åkt i värsta åket i en dag. :) vi har hottat till vår bil lite :D


Fallens dag

I helgen hade vi fullt hus. 5 barn va de hemma på fredagen-lördagen sen åkte Tilde till sin pappa. Julle och Rasmus stora syster Ida ivar med hit. Vi gick på köpis på lördagen och tog det lugnt sen på kvällen. På söndagen åkte vi till Älvkarleby på fallens dag. Är häftigt och se hur mycket vatten det kommer! Sen skjutsa vi barnen till tåget och åkte hem och pustade ut med en film ;) har även planerat semestern med barnen nu. 8 dagar ska vi bo i husvagnen på en camping i Årjäng http://www.sommarvik.se/
Såg jätte mysigt ut med mycket aktiviteter för barn, passar oss utmärkt! Ida blir med oss då också så husvagnen blir rätt så full :) är bara 2 timmar från Göteborg de där så blir liseberg en dag också. Ska bli kul!


Fredagsmiddag

Tilde har middag med sina smurfar, vad fint hon gjort! <3


För mycket att skriva om

Händer ju så mycket hela tiden så vet inte vad jag ska skriva! Fina Thina va hem till mig i onsdags kväll. Vi prata och prata och prata tills klockan blev alldeles för mycket! Måste ses oftare. Sen har jag träffat en tjej som heter Jessica som bor på området bredvid hon har två döttrar 3 år och 3 månader. Tilde kommer jätte bra överens med hennes dotter så vi har umgåtts rätt så flitigt denna vecka :) Johanna kom förbi en sväng igår också. Och idag kommer Annika och Raz hit. Och ikväll är vi fullt hus älsklingen kommer hem och Julle och Rasmus och sen deras syster Ida. Ni ser det är fullt ös här för jämnan ;)


Outside

Brukar inte va i lekparken så ofta men idag stannade vi till och va ute en stund! Tilde hitta en ny kompis. Gullunge!


Min älskling är helt enkelt bäst!

Min baby kom hem med Ben&jerry glass idag, strawberry cheesecake va sjuuukt god! Mitt nya beroende ;) men bara på helgerna! (eller hur) ska försöka iaf :)


Städdags!

Så då sätter man barnen i "lekhagen" ;)


Som sagt

Över allt och ingenstans det är Vincent. Man hinner inte sitta i fem sek så är han nånstans där han inte får vara. Han drar ut lådor och klämmer fingrar, han stänger och öppnar dörrar (det är en favorit) har fixat dörrstoppar men dom har han kommit på hur man tar bort. Han pillar i avloppet vid badkaret, vrider och trycker på förstärkaren. Han får tag i allt! Vilken skillnad på barn! Tilde rörde ALDRIG nått! Mina förhoppningar om att han ska bli lika som Tilde är som bort blåsta ;) men är charmigt så klart att han är så nyfiken!


Thaimat

Så enkelt att laga och så jäkla gott! Har varit och hälsat på min pappa och hans föräldrar i Sätra, Lasse (pappas bror) och hans tjej från thailand va också där. Lasse bor i Thailand och kommer hem på somrarna. Hon gör så god mat och är inte alls så avancerat som man skulle kunna tro. Ska försöka komma ihåg hur man gör alla maträtter ;) Mamma följde också med dit. Längesen jag träffade henne nu, flera dagar ;) Vincent och Tilde var på sina bästa humör busa som tokar gjorde dom. Mina gullungar! Mamma knäppte det här fina kortet på oss idag <3


Vilken känsla!

Alldeles nystädat hemma, maten är lagad, disken diskad, tvätten tvättad och hängd och sängen är nybäddad. Helt fantastisk känsla. Jag blir alldeles lugn när jag ser att allt är gjort å jag bara kan sätta mig ner. 3 av mina favvo pojkar har precis åkt. Alldeles tyst och tomt blev det då. Fast har ju två troll kvar hemma. Vincent blev jätte ledsen när han såg att brorsorna skulle åka. Tur det är röd dag på onsdag så min älskling kommer å är hemma en dag mitt i veckan ;)


RSS 2.0