Hjärntvättad

Sitter på jobbet och blir hjärntvättad av radion. Vi får bara in en kanal på radion här, är så dålig mottagning. Och kanalen är p4, och en gång om dagen (tror jag att de är) så är det ett finskt program, dom pratar finska och dom spelar finsk musik. Oerhört frustrerande att sitta å lyssna på de! Haha snart kommer jag hem och pratar finska :P Inte heller att vi stänger av radion när de är utan vi påpekar att de är finska på radion så fortsätter vi med vårt (sitter vid varsin dator och glor) Alltså vi är 2 st inne på lab så vi har inte så många att ta hänsyn till men ändå så lyssnar vi på de här varje dag... Ghaaaaaa!

En annan sak med radio när vi ändå är igång.. Varför ringer folk in till karlavagnen ( t ex) när dom inte har nå vettigt att säga? Alltså om jag skulle ringa in så skulle jag liksom planera lite iförväg va jag ska säga så man inte sitter där sen och inte vet nå va man ska säga.. Igår så ringde de in nån kärring (man fick prata om va man ville) och så vill hon berätta att hon träffat en ny kille PUNKT. Hon sa liksom inge mer och så fick programledaren dra ur henne svaren. Hon ville veta hur dom träffades och hur de gick till bla bla.. Hon sa på jobbet.. de var de enda.. SLUTA RING IN OM NI INTE HAR NÅ VETTIGT OCH SÄGA! ;) hmm jag har inge liv som ni kanske märker.....


Fåret

Tildes får, alltså hennes gosedjur, det ska vara med på allt då menar jag ALLT. Det ska sova (med täcke, kudde och napp), äta frukost, lunch och middag (självklart så ska fåret ha en egen stol då) det ska åka traktor (leksakstraktorn) och då ska det sitta på en handduk, fåret kan inte sitta utan handduken på leksakstraktorn, det ska gunga både själv och med Tilde, om fåret ramlar så måste Tilde trösta de i evigheter å kramas å pussas och säga ramla flera ggr och ojojojoj, ibland får fåret välling också om de blir nå kvar, och fåret ska vara med och handla. Slår man i lilltån eller nånting som kan göra minsta lilla ont då måste man ha fåret som tröst.

Imorse så var jag in till henne när hon vaknade, så bär ja upp henne man hinner inte ens lyfta i henne förrän hon säger fåret så måste man ta med det också, så la vi oss i sängen efter ett tag så börja hon säga katten kissen kissen, så ja frågar vill du ha katten (med en suck) MM säger hon med världens självklaraste ton, så hämtar ja den som låg i hennes säng, så ligger vi en stund till då börja hon säga nallen nallen, så jag frågar (med ännu större suck) ska jag hämta nallen? MM säger hon ännu nöjdare... SUCK blir tokig på dessa mjukisar ;) hon måste snart ha en resväska med hjul så hon kan få med sig alla djuren när vi ska nånstans. Fast är fåret med så är hon nöjd dom andra är inte så viktiga ;)

Men är jag kass på blogga eller vad ?

Har ju nästan glömt bort bloggen :) Men har inte funnits nån tid till å sitta och blogga. Vi har verkligen haft fullt upp nu i flera veckor.. Jobba, ta hand om barn, flytta.. Det har varit kaos här, men känns som att de har lugnat ner sig lite grann iaf.. Man kan iaf gå i huset nu utan att snubbla på massa kartonger. Orkar inte skriva så mycket nu lägger upp lite bilder istället. Men kan säga att Tilde har blivit sååå stor. Och hon pratar och pratar och pratar :) Härmar allt man säger. just nu är hon hos pappa sin i Gävle och jag har haft 2 lediga dagar från jobbet. Underbart! Men i helgen börjar man jobba igen.. Nej bilder sen kliva upp ur sängen ;)

Här bodde Tilde och mormor när hon var här :) Hon älskar att gunga.
Lite bilder på gården..


 


RSS 2.0