Och där va helgen över!

Seriöst vem va så dum och bestämde att helgen bara skulle vara 2 dagar lång?  Hinner ju inte ens sätta sig i soffan så är den över. I helgen hade vi alla 4 barnen hemma så mer barnledig än så kan man inte bli då man inte ser röken av dom förutom när det är matdags ;)

Axeln blir bättre och bättre vilket innebär att jag gör mer och mer saker vilket både är bra och dåligt. Rör nog armen lite för mycket men mår mycket bättre och är mycket piggare! Tänkte försöka (jag sa försöka) ta det lugnt denna vecka också sen vill jag ha hem mina barn! Säger jag nu när jag knappt träffar dom sen tjatar dom väl sönder mig på en vecka igen ;) 

När Patrik åkte idag så slappade vi andra några timmar tills pappa kom och skulle hjälpa mig med barnen. Kände att vi behövde komma ut så vi åkte till vindkraftverken i skutskär och titta och kastade sten i vattnet. Alldeles lagom utflykt. 
Tilde ville så gärna sova med mig inatt och Vincent sover hos mig så slipper jag bära honom om han skulle vakna på natten nu när armen är urfunktion. Så nu har jag 2 snarkande barn bredvid mig. Mysigt när det varit så tomt i 2 veckor. Imorgon åker Tilde till pappa sin och är där till på fredag och Vincent åker till mormor. 

 

Typiskt

Skrev ett långt inlägg i fredags men tydligen försvann det, när man äntligen tog sig tid att skriva ;)

Sitter just nu på dansen och väntar på Tilde. Hämtade henne hos mamma idag (barnen är där i veckorna nu när jag är opererad) och hon var så glad! Vårkänslor skulle jag tro :) överlycklig att dom tagit ner gungorna på dagis så dom får gunga! Men nu är hon inne och dansar och sen ska vi åka hem och mysa. Imorgon blir det dagis för damen sen sova hos farmor en natt. Så imorgon tänkte jag åka till mamma och mysa med Vincent. Min lilla bebis, han är jag ju aldrig ifrån annars så det är extra jobbigt att vara ifrån han. Men imorrn ska vi gosa! 
Väntar och väntar

Ligger och väntar och väntar på att det ska bli morgon. Sjukhus är så tråkiga. Svårt att sova, ont och lite bökigt att ligga på ett bra sätt. Somnar man så är det någon annan på rummet som har ont och behöver hjälp så blir man väckt :)
Inte världens mest smidiga ställning dom gett mig :)RSS 2.0