En fråga..

Hur gör folk när dom rustar ett rum i taget. Det är ju omöjligt.. Allt hänger ju ihop. Som lister och dörrar t ex målar man dom i ett rum så lär man ju fortsätta i nästa sen som hallen t ex och då lär man ta nästa rum mm och så håller det på. Som trappen, den tänkte jag bara måla och fixa lite lätt. Och så tänkte jag att vi lägger nytt golv på den lilla ytan uppe som har ett gammalt golv. Mm men idag slog det mig att det är inte bara det inte för då blir ju sista steget från trappen mycket högre. Alltid något så blir aldrig baaara :) grrr. Nu har jag fått stopp på idéer så nu är jag rastlös. Vet det finns hundra saker som måste göras men vet inte vart jag ska börja :)

Har inte skrivit här på läääänge, har inte kommit ihåg lösenordet så har inte orkat bry mig. Hänt grejer här. Vincent har opererats för ljumskbråcket. Det gick bra och han är nästan helt bra redan. Springer och leker utan problem. 
Vi har nu grävt upp runt huset också. Stått uppgrävt nu i några veckor. Så en vallgrav har vi nu och massa jordhögar överallt. Är kaos ute. Ska börja nu i helgen med dräneringen så om någon vecka är vallgraven nog borta :) 
Gjorde klart Rasmus rum förra veckan, så skönt att få iallafall ett rum helt klart! :-) ska lägga upp lite bilder sen någon gång. 
RSS 2.0