Vardagen är här

Precis lämnat Tilde på dagis, gick faktiskt rätt så bra. Vincent hade nog också vela stannat där medan får nog vänta 2 månader till iallafall. Känns både skönt och nervöst att sätta han på dagis. Vad ska jag göra liksom? Vad ska jag jobba med? Eller plugga? Hur ska jag få ihop allt ensam med två barn plus jobba? Men allt löser sig väl. Jag hoppas jag kan hitta ett jobb som inte är heltid vill ha lite tid med barnen också. Som sagt tiden går Alldeles för fort!!!


Mina underbara barn

Kärlek


Flopp!

Jäkla bloggapp och strula. Den har funkat ganska bra ett tag nu, så har jag gått och sagt att jag inte fattar varför inte blogg.se släpper en uppdatering på sin app nån gång med tanke på allt strul som varit. Och vips så ser jag att dom visst släppt en så jag uppdaterar (fast den inte strulat på ett tag för mig) och gissa.. jo det blev värre än värst nu kan jag inte ens logga in på bloggen från mobilen! Suck å ta fram datorn varje gång man ska skriva :)

Finputsningen av huset fortsätter här.. Har två rum kvar att måla, Vincents och Rasmus o Julles rum. Suck. Lär göra det nu snart annars kommer det aldrig bli av om jag känner mig själv rätt.. Sen är det lite nya möbler som jag inhandlat på biståndsgruppen mm som ska målas med. Första målningen går bra men sen är jag less.. hålla på å måla en 2-3 ggr blää.. Men det blir såå fint när det är gjort! knäpper lite bilder å lägger upp sen när det är klart.

Vi va på Tildes dagis (vincents med om ett tag) idag och hälsade på. Eftersom hon inte varit där på hela sommaren så mjuka vi upp lite med å bara hälsa på. Släppte ner Vincent på marken när vi kom dit och han kröp iväg direkt till sandlådan och började leka med en annan liten kille där medans Tilde typ satt fastklistrad på mig hela tiden och ville inte bli lämnad själv där. Vet inte varför hon har svårt med dagis, det här dagiset kanske inte är rätt för henne, vad vet jag.. Får se nu är ju hon så stor så nu i september ska hon få börja följa med på utflykt varje vecka, det kanske är något som lockar henne att vilja vara på dagis. Tilde tjata iallafall om att hon ville åka hem hela tiden medans Vincent inte brydde sig ett smack om mig och ville inte följa med hem när vi skulle gå. Lillskiten jag som vill va hemma länge med honom, vi får se kanske inte blir så ändå ;)

Nu ska jag lägga mig å och kolla på min nya favvoserie!

Kul att jag spiller ut ett halvliters glas med vatten som jag inte hunnit druckit något ur på golvet precis när jag blev klar med inlägget... suck ;)

Kalas i helgen

I helgen var de kalas. Vincent fyllde 1 år på söndagen, och sen va P's barn här och Julle hade fyllt 6 år den andra och Rasmus fyller nio den nittonde så vi körde ett kalas för alla :) tyvärr knäppte jag kort med min systemkamera så har alla kort på den. Patriks föräldrar var också här sen kom mina föräldrar och lillebror med tjej så hade grillkväll här, hur mysigt som helst! :)

Emma (min lillebrors tjej) gjorde tårtan. Hon gjorde en till som allas namn stod på men kortet är på systemkameran.


Det går saaakta framåt

Det har varit kaos här om dagarna, därför jag inte varit så flitig på att blogga. Har fixat och fixat och fixat med saker och målat väggar i huset vi flyttat till. Har verkligen hållt på från morgon till kväll. Sen har man ju två barn och hålla reda på också, men har fått mycket hjälp av mamma med allt. Vincent va lite osäker den första veckan i huset så han tyckte bäst om att sitta i mammas knä HELA tiden annars gallskrek han, men nu är det lite bättre kan iaf gå ifrån honom en stund. Annars stortrivs vi. Perfekt när barnen kan va ute hur mycket de vill och stora ytor att vara på inne med. Är svårt att få upp bilder från mobilen till bloggen, strular så, och vi får inget internet på nån vecka så ni får vänta med bilder ;)

Han har börjat stått hela tiden nu! Snart så..


RSS 2.0