Tredje advent!

Snart jul! Längtar lite, men lite stressigt samtidigt då jag är sämst på att planera och i år ska vi fira jul hemma hos oss. Blir väl som vanligt att jag gör allt sista dagen ;) 
Ligger just nu i soffan och vill inte göra något alls, men finns massor att göra. På med lite musik så kanske det händer något. Ska bara vänta på Vincent, han är i Tildes rum och bajsar ;) 
Hel dag med mamma

Varit på köpis hela dagen med mamma, skönt att umgås utan barn som ska avbryta typ ungefär hela tiden ;) inhandlade lite julklappar, inte så många kvar nu. Snart jul, sen januari och sen FEBRUARI! Då vi äntligen får flytta till huset. Längtar så! :)) 

Är bara jag och Vincent hemma nu, Tilde är hos Mattias. Han leker Dora just nu, har en Dora ryggsäck med karta, kikare mm. Så nu kollar han på kartan sen låtsas han att han går till olika ställen. Han leker mycket rollspel nu. Mycket gubbar som "pratar" och åker raggarbilar och som ska räddas mm. Jätte kul att lyssna på när han och Tilde leker tillsammans med dockskåpet och massa gubbar. :) måste filma någon gång! 
RSS 2.0