1 månad!

 
Igår blev Nea 1 månad. Det går så fort, vill pausa tiden. Vår lilla ynkliga och taniga flicka börjar bli en stabbig liten tjockis redan. Från att ha storlek 50 som ändå va lite för stort till att nu kunna ha stl 62 utan att det ser så stort ut. Hon är världens härligaste bebis. Och vill gärna gosa. Dom första två veckorna märkte man verkligen att hon ville ha närhet. Blev väldigt gnällig om hon inte fått ligga hud mot hud på ett tag. Första veckan hade vi inte kläder på henne om vi inte skulle ut på något. Är ju så mysigt att ha hudkontakt när dom är så där små. 
 Så liten och spinkig 😍
Lite rundare på detta kort 😝 
 
jag ligger just och väntar på att damen ska somna om efter maten. Hon vaknar ungefär va tredje, va fjärde timme på natten och äter och somnar om. Inatt så va hon så nyfiken när hon åt nu vid fyra tiden. Låg i famnen och tittade på mig med så stora ögon så. Jätte nöjd va hon. La henne i sin säng efter en stund, hon låg där rätt så länge och kolla runt lite. Hon somnade nu precis. Hon är så härlig när hon ligger i famnen och bara tittar på en. Man får sån kontakt med henne. Haha och bakom mig får ja också lite kontakt. Har två, inte så små längre, fötter som ligger och små sparkar mig. Vincent har blivit så duktig på att sova i sin säng. Men ibland kommer han ner, vilket är helt okej. Så länge han somnar i sin säng så är ja nöjd, kommer han ner sen så gör det inget. I somras så vägra han sova uppe, skulle ligga bredvid mig och väldigt nära. Men nu verkar det släppa lite. Och förra veckan gjorde ja om lite i hans rum och han tyckte det blev så snyggt så nu vill han sova hela natten i sin säng bara för att hans rum är så snyggt säger han 👍 
Precis när ja höll på att göra om. Batman 🤘🏻
 
Nej dags att försöka sova lite innan klockan ringer 💤 ska försöka skriva ner hur det gick på förlossningen nån gång också, är kul att kunna gå tillbaka sen och läsa. 
 
Stolt storasyster! ❤️

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0