Trycka på paus

 Vad skönt det skulle vara om man kunde trycka på paus i huvudet. Vilka dagar det varit nu. I måndags så skjutsade jag pappa till Uppsala. Det va dags för hans operation. Och han skulle sova på ett hotell dagen innan för han skulle vara på sjukhuset halv sju på morgonen. Vi åkte mot Uppsala runt halv fem på eftermiddagen. Nea tyckte det va lite skoj om vi fick höra henne gallskrika lite under resan så det sysslade hon med ungefär halva resan. Skitunge 😉 Vi kom fram till hotellet och pappa checkade in sen åkte vi till "vår" kinabuffe som vi alltid äter på haha. Klart man ska äta buffé dagen innan man ska operera bort sin matstrupe. Vem vet när han får äta igen.. satt där och babblade tills dom stängde och vi va tvungna att röra på oss. Åkte till hotellet och satt på rummet en stund. Ville liksom inte att tiden skulle gå just då. Ville vara kvar, visste inte alls hur operation skulle gå, va ju en allvarlig sådan. Tog en promenad till sjukhuset så han visste vart han skulle dagen efter. Sen var det dags ändå att åka, klockan va väl runt ett på natten. Kramades och sa hejdå sen for ja hem. Usch vad tankar det kom. Och har kommit hela sommaren. Jävla cancer. Den bara kommer och slår ned som en bomb och raserar allt. Från att ha längtat till sommaren och planerat massor till att få pissbesked och inte vilja göra något alls. Igår kändes dagen så evigt lång man bara väntade på att få ringa och kolla hur det hade gått. Skulle ta ca 6 timmar. Pratade med Evamy på morgonen, hon skulle vabba med Thea så vi bestämde att hon och Thea skulle komma och sova här. Så hade sällskap under dagen. Va kul att ha så mycket tid med henne, de va inte igår. ❤️ Runt kl 15-16 så ringer läkaren till mamma och berättar att allt har gått bra. Gud vad glada vi blev, fy vilken lättnad. Han va tydligen i bättre skick än vad läkaren trodde. 


Han är stark pappa. Har kämpat med en väldig övervikt och hjärtsvikt. Men lyckats på något sätt blivit bättre från hjärtsvikten fast läkaren sagt att han inte hade många år kvar att leva. Nu går han på gym 3 dagar i veckan och simmar och allt möjligt. Sen får han cancerbesked i våras och ska få cellgifter och strålning, så sa dom att han inte kunde opereras för de skulle han aldrig klara. Sen får han göra tester och då ändrar dom sig och så blev det operation. Och den klarade han! Och idag ringde han mig (vad paff jag blev, och glad) lät väldigt pigg och hade varit uppe med sjukgymnast och gått idag. Tur han är så jäkla envis ❤️ självklart har han jätte ont men han kan prata och är inte helt sängliggandes 👍 han har slem i lungorna som kan göra att han får lunginflammation. Det är farligt för honom så hoppas slemmet försvinner snabbt! Imorgon kanske vi åker och hälsar på honom, känns som en evighet sen vi sågs 😝 han är ju hos mig nästan varje dag annars.

 
Mitt huvud har inte funkat dom här dagarna och kändes helt omöjligt att orka få ihop det med gympan och dansen idag som är nästan samma tid. Så struntade i det och åkte istället till leklandet med barnen en stund. Tidigare idag åt vi frukost och fikade på Lido med Evamy och sen åkte vi till owe Jansson och sen lager 157. Varit en härlig dag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

♥♥♥

2016-10-21 @ 16:05:50
URL: http://baraunderbarajag.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0