Julpyntat

Tog mig i kragen idag och julpyntade lite här hemma. Har ju faktiskt varit första advent redan och på torsdag börjar ju julkalendern. Vi kan ju inte sitta och titta på den utan lite julkänsla. Har 2 st byråer som just nu står i köket och tar plats. Dom har ju varit i vårt sovrum tidigare men nu har vi ju satt in garderober där inne och då åkte dom ut. Inte hunnit med att bära upp dom bara då jag inte kan göra det ensam och har inte hunnit på helgen. Men nu tänker ja få upp dom i helgen. Vill kunna sitta i soffan utan den där stressen som blir när det är rörigt i huset. Nea blir bättre och bättre på att kunna ligga lite själv och titta runt utan att ha mig sittandes där. Då hinner man få lite mer gjort. Skulle nog behövt en hel vecka helt barnfri så kanske man skulle närma sig att bli klar med allt.
Idag när ja gick ner i källaren så såg ja det satt fast en liten mus i en av musfällorna från förra vintern. Och för 2 helger sen så fångade vi en mus modell större i en av dom stora fällorna. Usch vad ska dom in här å göra!
Nä nu ska jag lägga mig. Natten som va somnade ja hyfsat tidigt och kors i taket så sov Nea ända till halv tre skönt med mer än kanske 2 timmar sömn i sträck. Imorgon ska dom två näst minsta barnen till Mikkis och klippa sig. Tilde vill klippa lugg. Se va de blir då. Kul!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men usch förr möss i fällorna =( Och du bara fixar o fixar...du är så i farten jämt gumman ♥ Fint foto på morfar o Nea :0)

2016-11-30 @ 13:20:47
URL: http://baraunderbarajag.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0