Sista dagen som flytkork

igår va de sista gången på babysimmet. Tilde har ju missuppfattat själva grejen med babysim. Hon har ju mest legat som en flytkork på min axel och flytit runt me ena handen i munnen och tittat på när alla andra "simmar". Till och med så att läraren sagt att hon e lite lat men att de är bra för sen lär man iallafall jobba hela livet :D Men nu den är gången så va hon ganska aktiv haha om man jämför me alla andra 7 ggr så. Den här gången va även pappa med och bada, han brukar annars stå brevid och heja på :P synd bara att Tilde kom på nu när de var sista gången att det faktiskt ligger leksaker i bassängen och att det är roligt att sprattla med fötterna. (Om dom sprattlar så ska man röra sig för att uppmuntra dom att fortsätta, men om jag bara skulle rört mig när Tilde sprattla skulle vi få stå i ena hörnet hela halvtimmen*hihi*) Men kul var det iallafall. man kan åka dit nån dag och få vara i barnbassängen om den är ledig så det tänker vi göra. På söndagar hade dom inga aktiviteter där så ni vet ni som har bebisar. Vi fick även testa att vara ute i den stora barnbassängen men det tyckte Tilde va alldeles för kallt.
haha tänk.. vi har betalat 1000 kr för att Tilde ska få flyta på min axel och kolla på när andra simmar.. hihi.. men va gör man inte för sin sötnos!


badringen gilla hon också :)


Efter simmet så fikade jag med Tessan på wayne´s fy fan va mycke gott dom hade där! Blev sugen på allt! Efter de hälsa vi på mormor en sväng och är hos henne nu med. Har varit mycke hos henne nu. Är så skönt att kunna gå ut lite som man vill ( hon bor i radhus)
Nu ropar hon att de är mat!
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Inger

=)..Lilla plutta som hon är. Klart att hon ska ligga där och flyta och mingla runt bland de andra jobbande bäbisarna..

2009-05-15 @ 17:27:00
URL: http://baraunderbarajag.blogspot.com/
Postat av: Syrran

kanske lite lik mamma? ;)

2009-05-27 @ 08:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0