Vilde Tilde

Herregud vad vild hon har varit idag, eller ja nu på kvällen =) På dagen har hon mest sovit. Men nu på kvällen har det inte ens knappt gått och hållit i henne, hon skruvade och sprattlade och far flängde överALLT. =) Go skiten. En riktig pajas har hon varit. Tog ett bad med henne så hon fick leka av sig där, och då kom hon på att man kunde plaska med händerna i vattnet så det for vatten överallt, jättekul tyckte hon! Nu sover hon gott i sin säng, somnade precis.

Vi har kollat på Michael Jackson's minnesstund, usch vad sorgligt att han gått bort, han var verkligen speciell! va så sorgligt när alla pratade om honom, som Evamy sa de är tur att man inte är gravid då hade man suttit i soffan och bölat ;)

Imorrn ska Mattias jobba på sommarkväll han blir borta hela dagen, så jag och Tilde tänkte åka hem till "mormor" en sväng sen går vi nog ner på stan om de inte är allt för dåligt väder. Mattias jobbar jätte mycke den här veckan, han ska ju jobba på rock weekend så då blir han borta hela dagarna till typ fyra på natten sen på lördag ska han även jobba i sandviken. Fullt upp!

Nu ska jag fortsätta kolla på en Michael Jackson konsert! Sen sova......

Förresten nu vänder sig Tilde från rygg til mage och tillbaka.. och det gör hon heeeela tiden!

Kommentarer
Postat av: Inger

hihihi...Ska bli så roligt att se henne igen.Hon är väl som du var när du var liten, du kunde aldrig vara stilla...=)

2009-07-08 @ 05:40:20
URL: http://baraunderbarajag.blogspot.com/
Postat av: Johanna

heeej! saknar er redan!!! Låg i går kväll å lukta på kudden i soffan, den luktade Tilde...

Syns snart hoppas jag!!!

alla hälsar!

2009-07-08 @ 21:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0