Bilder


Skapligt nykter..


Fina Madde och Jag :)


Vet ej vem de där är...


haha Bente tog en vilopaus :P


Hmm kanske inte va den nyktraste personen som tog kortet..
Men höll på å skratta ihjäl mig när Madde stod där och hängde med sin dunk :D


haha


Inte lika nyktra längre :) Mer kort blev de inte den här kvällen :)


Igår

Vilken dag det var igår! Först åkte vi och shoppade med syster och Jossan ( som kom igår ) i Valbo, köpte världens bästa nylonstrumpbyxor haha, och lite underkläder. Och så passade jag på att utnyttja situationen nu när syster var här = barnvakt så jag bestämde att jag skulle följa med Madde och Malin ut på krogen och dricka! Så var in på systemet också ;)

Men innan jag åkte till dom så var jag och Jossan på bio, självklart såg vi New Moon. Och jag säger då bara det. Jag är KÄR. Vet inte i vem eller vad men man blir fan helt enkelt kär när man ser denna underbara film! Tyvärr så var jag nog den enda  i hela biosalongen som INTE hade sett filmen så kändes ibland som att filmen hackade,

Tjej - I don't want you anymore
Edward - I don't want you anymore
Tjej - Nu kommer det nu kommer de iiii hahahaahah
Bio - Det kom....
Osv Osv... Hade nästan lust att ställa mig upp och berätta för alla (tjejer) att jag INTE hade sett filmen och att jag INTE ville höra vad som ska hända innan de händer!!!! Men inte gjorde ja det inte, okej hade det varit en tjej som gjort så där så hade ja kunna sagt nå men när alla hundra små tjejer sitter där och gör samma sak så känns de som att de är lika bra att hålla tyst och få se allt "2ggr" Men inte ens dessa hundra små tjejer kunde förstöra filmen för den va sååååå bra :)

Sen hem och snabbt byta om sätta sig i bilen syster körde och åka till öster. Öppnar en cider i bilen, väl framme på öster så säger syster, va glansig du är på ögonen. Kommer upp till dom andra och Madde ba, fan Lina du är ju full.. Hade inte ens avslutat cidern.. :D Och folk klagade på att jag bara köpte 6 cider. jaja full blev jag och kul hade jag iallafall. :) Skulle gå hem från krogen sen och tror ni inte att de självklart ska bli 0 gradigt och regn när man går.. Det slutade lagomt tills jag var utanför porten.


Nu ska jag göra mig iordning och fara till mamma och gosa med min lilla prinsessa som sovit där inatt och de hade gått sååååå bra :)

Lägger upp bilder från igår lite senare ;)

växer jag överallt?

haha nu jäklar växer väl varenda del på min kropp tror ja.. fan t o m fötterna verkar ha blivit större! Testa ett par sååååå snygga (och t o m billiga) stövlar idag, och fick ta 39 för 38 va för litet.. Ja hoppas att de va storlekarna som va lite små :P Fan va ja älskar skor, de kan man då verkligen inte ha för många av! Lär köpa nå snygga höga stövlar att ha när jag och Evamy ska ut och rocka på krogen :D stackars mig som måste köpa de.. hihi..

Har varit ute och flängt med Annika idag. Varit in på hur många affärer som helst.. Önskar man vann pengar så man kunde köpa va man ville, iaf för en dag :P

Idag var vi till BVC också. Hon fick sprutan idag... lilla gumman! Men de gick rätt så bra. Men hon har varit lite kinkig nu på kvällen så får se hur natten går. Hon får sova inne hos oss inatt så jag kan ha koll på henne. Min lilla prinsessa som blivit 10 månader nu! Tänkte skriva ett inlägg om henne i veckan. Får se när ja får tid till det!

Nu ska ja kolla på tv och slappa :P


Världens gladaste tjej!


Ursäkta

Måste kanske förklara mig för dom som inte fattar de själva.. varför skriver man en önskelista. Jo kanske för att de är såå mycke enklare för folk att gå in på bloggen och se vad Tilde behöver iställe för att jag ska försöka förklara vad de är jag menar. Sen kanske dom glömmer vad man sagt eller nå och hur lätt är de inte för dom att då bara kika in på bloggen och titta? Sen är  de ju så himla bra att vi får saker till jul och när Tilde fyller år eftersom vi själva inte har så mycke pengar att köpa saker för. Vi kommer t ex inte själva köpa en enda julklapp till Tilde i år eftersom hon kommer få så mycke av alla andra känns bara Onödigt då. Vet inte vissa verkar inte förstå att önskelista skriver man så att andra kanske kan köpa de vi behöver, inte så att vi ska köpa de själva. Sen heter de ju Önskelista = att vi tycker verkligen inte att vi ska få Allt som står på listan utan man kan välja nånting utav de Om man vill.

Sen trodde jag att de var så självklart så man inte ens behöver nämna det. Att de är gemenskapen, maten och allt annat runt omkring julen som är det viktigaste.

Är ju liksom nu när dom börjar närma sig året som dom behöver så mycke saker, dom börjar liksom uppfatta så mycket nu. Tilde har knappt haft nå leksaker alls, hon har fått leka med skedar, burkar mm. Men nu har hon ju blivit så stor så nu tycker hon inte de är så roligt längre. och leksaker är dyra så de är perfekt att önska sig det till Jul, tycker inte de är nå fel alls med det. Sen undrar man ju, skriver inte nästan alla barn en önskelista till Jul??

Min blogg läses nästan bara av nära släkt och vänner, är för deras skull som jag bloggar så är ju ganska passande att skriva en önskelista här på bloggen så slipper man ringa stup i ett och berätta om vad Tilde önskar sig :)

Sen älskar jag paket, så jag kommer vara jätte nyfiken på vad Tilde får så vill inte önska mig nå speciellt av varje person för då får ja ju veta innan vad "vi" får :P

Om man hade pengar..

Finns så himlans mycket snygga märkeskläder på nätet. Men usch va dyrt!
 

Hur läckra är inte dessa?? speciellt heldressen tycker jag är såå snygg. Finns att köpa här

Den här från Nova Star är också så himla snygg :) finns att köpa på samma sida fast under märket Nova star :)


Önskelista =)

Lär ju göra en jag med eftersom alla andra gör en :) sen är de mycke enklare att titta här och se va jag menar iställe för att jag ska försöka förklara vad vi vill ha :D
Både i julklapp och när hon fyller 1 år :)




                                                                                                            





 


                         


1. Duplo lego, alltid kul!
2. Sån där tyckte jag va jätte kul när jag va liten
3. Tilde älskar att ringa så den där lär ju vara perfekt ;)
4. Hon älskar att slå på saker och kunna spela musik samtidigt lär ju vara en hit
5. vet inte om hon kommer tycka om en sån där björn men alla säger den är bra så :)
6. Dom där marakassen fanns på Åhlens, hon älskar att skaka på ett ägg hon får på öppna, de där är ju samma sak typ..
7. Mjukisjeansbyxor, finns på lindex på killavdelningen tror jag.. så fina strl 86
8. Stjärnbyxorna som de är 3för2 också på lindex, har dom rosa annars är de fritt med färger =) strl 86
9. Halksockor behövs! Helst lite tjockare, men finns de inte så går de bra med dom på HM och lindex, strl 20, svarta och vita är bra färger
10. Dom där vantarna och Bodyn finns på Polarn o Pyret Jätte bra och varma vantar med dragkedja så är lätta att sätta på dom. Bodyn har så fina färger! strl 80-86
11. En ministereo vill hon också ha så hon kan lyssna på musik i sitt rum :)
12. Skorna finns på DinSko har testat dom och dom sitter jätte bra. Strl 21 Dom har en rosa dragkedja mitt på skon
13. Den där fanns på Citygross enda stället jag sett att dom har en sån där leksak..

                                                                                                                   Spara kvittona ifall vi får dubletter eller om något inte passar..

Besatt!

Sitter och kollar på Brynäs-Modo. Foppa har ju gjort comeback för ja jag vet inte vilken gångi ordningen.. Och kommentatorn analyserar hela spelet kring Foppa. Han tror att allt spelarna gör är pga Foppa, både i Brynäs och i Modo. Foppa va med och bråkade om en puck så åkte den ut till en Modo spelare som gjorde mål (Foppa rörde inte pucken, nuddade den som högst) och kommentatorn säger att de var en strålande passning. En kille (i modo) gör 2 mål i matchen då säger kommentatorn att de är pga att Foppa spelar! Herregud blir tokig på tjatet!!!! Han säger att Brynäs spelarna har så stor respekt för karl att dom bara står stilla och avvaktar. Haha...


Jag är så himlans trött, förstår inte vad det är. Fast har vaknat kl 4 på natten några nätter i rad nu och kan inte somna om, tillslut så läser jag istället tills Tilde vaknar och ska ha välling sen somnar vi om båda två. Vet inte varför jag vaknar heller.. Igår var jag först och hälsade på mamma på sjukhuset hon fyllde ju år! Sen va jag i valbo med min moster och kollade på kläder. Fan va jag längtar tills jag får börja träna, de behövs verkligen! Om jag nån gång ska kunna visa mig i en tajt klänning igen iallafall ;)

Nu sover Tilde och snart börjar desperate, hoppas ja orkar vara vaken så länge :)


Tilde fick en jätte mysig morgonrock av sin faster häromdagen =)


Lurvnisse!


De där pekfingret går varmt om dagarna :)


fredag=godis

Jippie andra veckan som jag bara ätit godis på helgen (egentligen 1½vecka man är väl inte dum och lovar en sån grej på en måndag självklart börjar man med de på en fredag! ;) ) Denna vecka måste jag berömma mig själv som inte ätit, Trots godispåsen som ligger i skafferiet, nå godis på hela veckan haha :) Jag är världens världens godisråtta, men nu börjar jag ogilla vågens siffror så nu lär jag göra något åt de. Alltså inge godis i veckorna bara helger, och när jag får pengar så ska jag köpa gymkort :) Så får vi se vad du tycker om de vågjäkel ;)
Vill egentligen inte gå ner så mycke i vikt, vill mer lyfta fläsket ;) iallafall få tillbaka mina muskler som jag en gång haft. Så längtar faktiskt tills jag får börja träna, ska bli skönt att göra något själv också bara jag!

Idag så har jag varit på stan med Annika, vi fikade och gick runt och tittade på kläder. Hittade en snygg tröja på HM för bara 99:- och eftersom jag faktiskt hade de dubbla på kontot så tänkte jag köpa den! Men min ängel Annikus köpte den åt mig hihi. Hon tyckte de va bäst att slösa lite pengar medans hon hade några :D Jätte glad blev jag *tackar och bockar* så kan nu bära denna tröja utan dåligt samvete :)

Nu hör jag hissen komma.. Gissa vad de innebär... Jo en Mattias med en maxpåse i handen!! :) Kommer vara en hård kamp mellan mig och vågen sen..............

Lite bilder :)


Var är Tilde??

Taadaa!

Busunge!

;)

kan stå upp nu också, men kan inte klättra fast de tror hon själv att hon kan :P

Hej för den här gången :)


Du är så fin och

jag tycker om dig, ingen är så fin som du i hela världen...

Den har vi sjungit på öppna förskolan som vi var på idag med Josefin. Är så himla mysigt där. Tilde är helt slut när vi går därifrån. Idag somnade hon medans jag klädde på henne ytterkläderna ;) Efteråt tog vi en promenad ner på stan och åt lunch och kollade lite på kläder, till dom små såklart! Hittade 2 bodysar och ett par byxor 3för2 på lindex, kanske lägger upp en bild imorgon. Har varit lite dålig på att lägga upp bilder nu på bloggen. Ska bättra mig!

Mattias jobbar eftermiddag så sitter själv här i soffan. Snart börjar desperate housewives!


En stor tutte

Kul att nu när jag slutat amma helt så tror Tilde att hela jag är en enda stor tutte, så fort hon får hudkontakt med mig så börjar hon tutta på mig. De gjorde hon imorse med och resultatet blev två stora sugmärken på axeln!! Så nu går man runt med två blåa "läppmärken" på axeln. Trodde man bara behövde bära polo när man var fjorton och nykär ;)

Nån som vet?

Nu är de väl inte så många som läser min blogg, men är de någon som vet om man ska ha en lampa tänd när man kör 5 minuters metoden? Blir dom lugnare när dom har de mörkt eller en lampa tänd? Ja menar jag skulle nog vilja haft en lampa tänd, men små barn är dom mörkrädda? Har dom sådana tankar? 
 
Hon har då verkligen ett jäkla humör damen. När hon inte får som hon vill så sitter hon och knyter nävarna och verkligen tar i allt va hon kan sen skriker hon rakt ut!  Inte lätt när man är hemma hos folk och ska försöka prata haha.. ;) Hon sover fortfarande hyfsat bra på nätterna, äter inget förrän runt 6 tiden. Vissa nätter har hon sovit hela natten utan att vakna och andra vaknar hon kanske 2-3 ggr mellan 19-06 men oftast så behöver man bara gå in så lägger hon sig ner och slappnar av. Är fortfarande lika fascinerad av att hon dricker välling! Hon är så himla söt när hon gör de, de har blivit hennes tutte nu iställe för mina :) fast känner hon min hud så tuttar hon på den på en gång spelar ingen roll om de är min hand, haka eller hals. hihi.. men nappen vägrar hon ta de är en leksak inget annat anser hon. Jaja har hon klarat sig så här länge så får hon hålla ut nån månad till så försvinner väl tuttbegäret :)

Imorgon så ska jag gå ner i förrådet och ta upp alla hennes gamla kläder och se vad jag vill spara och vad jag vill, ha kvar, sen får vi se vad som händer me de som inte får stanna. Vad är klädbytardag förresten? alltså tar man med sina kläder och går och byter med andra eller vad då? haha :)

Helvetesresan!

Lär skriva och beklaga mig lite.
Åkte hem från syrran idag, tog tåget hem. När jag skulle kliva på tåget så var de fullt där man har barnvagnar så fick kliva på en annan ingång. Fick ställa vagnen mitt i gången vid dörrarna sen sitta på en utfällbar stol precis brevid, för de va smällfullt med folk! Jag hade planerat att ge Tilde välling på tåget och så fort jag satt mig ner börja hon skrika för hon va hungrig, men jag kommer inte åt vällingen så fick ge henne lite mango, men de dög ett tag bara sen skrek hon igen, och de va skit trångt och svårt att hålla henne och hon bara kasta sig hela tiden så gav henne tutten ;) fick tillsist en plats att sitta på, ja men då skiter ungen ner sig och då menar ja hela sig, body, strumpbyxor och kofta va de skit på. Självklart! Tog med mitt pickochpack och gick på toaletten med henne, ja då finns de inge skötbord på världens minsta toalett så fick lägga henne på golvet på ett underlägg, tar av henne body å de va skit på hela ryggen självklart så hade ju jag fått på mig skit när jag hållt i henne, tar av henne blöjan, då kissar hon och lägger händer och fötter i skiten. jag ska torka henne då har mina våtservetter torkat, tänker blöta dom, ja då stannar tåget, och gissa vad jo vattnet funkar inte då!!!!! efter många om och men så får ja henne skapligt ren, ska sätta på henne nya blöjan ja då går den sönder. tur var så hade jag en till med mig in. Sen fick vi sitta i över 1 timme med skit på händer och kläder. jag var verkligen sååååå road kan jag säga, ville bara grina. Funderade faktiskt nästan på att kliva av tåget och låta Mattias komma och hämta oss ;) men vi överlevde iallafall.

Nu ligger Tilde i sitt rum och sover, den nya metoden funkade även hemma, tog lite längre tid den här gången bara, men hon somnade tillsist dubbelvikt :) Skönt att vara hemma igen, men tråkigt att lämna alla där nere. Systeryster har verkligen varit till stor hjälp med Tilde, en helt annan unge som följde med hem nu ;) Tackar så mycke!

Imorgon så ska vi åka till mormor, äntligen säger mormor ;)


RSS 2.0