Lika trött idag me

Men kan lägga upp lite bilder iallafall. :) idag va vi på bakluckeloppis på volvo, va inte jätte mycke att se men är ändå roligt med sådant! Sen åkte vi och köpte en ny bilbarnstol åt Tilde, äntligen! Blev en Britax Secura. Vi har inte satt in den ännu, gört imorgon, men hon fick provsitta den. Mycke bättre!

Förresten så har Tilde blivit helt annorlunda, vill sova tidigt, äter som en häst! Förut åt hon knappt en liten matburk till lunch, idag åt hon en halv stor burk men ville ha mer så fick ge henne jätte mycke efterrätt! så imorgon ska jag testa och ge lite mer mat. Eller ska man göra de? Dom måste ju få bli mätta, men vet dom själv riktigt när dom är mätta? ..tillbaka till förändringarna, hon är liksom allmänt annorlunda i allt. Mer harmonisk på nå sätt. Somnar lättare (men hon kan fortfarande ha sina stunder!) leker mer och är mycke gladare (så länge mamma är inom synhåll) Vet inte vad de är, men jag gillar de!

Blev lite text iaf..

 





Trött!

Tänkte ju blogga idag och lägga in lite bilder men är alldeles för trött för de. har varit nere på stan och tittat på bilar hela kvällen, har ju varit crusing! Men får väl ta mig tid och lägga upp lite bilder imorgon istället då!
Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen soooova.
Go' Natt

Dåligt med bloggande

Har inte varit hemma så mycket så då har de inte blivit av att jag bloggat heller. Igår var jag hos min moster hela dagen, klippte hennes hår och färgade det. Sen på kvällen så kollade vi på Män som hatar kvinnor. Jag och Tilde somnade i soffan och såg inte klart filmen, tur att man hade läst boken då!
Idag var vi till media markt och köpte en hårfön till mig och en kaffebryggare till min lilla sööööta broder :P Sen åkte jag och Tilde till mormor och där har vi varit hela dagen och är fortfarande kvar :)

Imorgon ska vi åka och kolla på en ny vagn! fast ska ha kvar den gamla med.




Hon vet forfarande inte hur man tuttar på en napp :)

Men va är de här då..

Helt plötsligt så vill damen somna typ sju iställe för tio?? Bara pang så där. Igår somnade hon sju och vaknade åtta imorse (me några matstopp då ;P) och nu somnade hon kvart i åtta.. se om hon tänker sova för natten nu eller vakna.. hoppas på de första.. ja ska nog hoppa i ett varmt bad sen lägga mig och läsa och sova!

Kanske ska ut till media markt med Sofie och Eddy imorgon, får se va vi bestämmer oss för!

TTFN!

Dagens Tilde!

Väger nu 8540g och är 70,2cm lång! Stortjejen..



Shopoholic

That´s me! Oj va vi (jag) har shoppat! 2 par skor, 1 kofta, 1 kortärmad kofta och 1 BH till mig själv (tror de va allt!?)  Tilde fick massa saker hon me, nya leksaker, 1 pyjamas, 2 bodysar, 1 par byxor, strumpor och en outfit som jag tyckte va sååå söt som jag lägger upp en bild på! Mattias köpte kalsonger till sig själv och ett fiskespö ;)  vi fick även vårt nya skal till ps3 som vi beställt så snyggt blev de!


Ledsen mormor de blev en med rutigt också ;)


ps3



Nu ligger Tilde i sängen och sover och jag ska bara ta de luuuuuuuuuuuuugnt. har varit full fart idag. Fick gå me Tilde i bärselen hela tiden på stan och ända hem. Tungt!
Go'Natt


Puh!

Det gick jätte bra igår. Hon hade varit jätte snäll. Tills vi kom..... då börja hon grina, mammiga grisen ;) Hon va hos mormor i typ 5 timmar.
 Jag va ut till katrineholm och hämtade min far som hade fått problem medd "moppen" så va tvungen att låna en släpvagn och åka hämta honom. Men HALLÅ vet ni att de fasiken är lättare att koppla på ett lastbils släp än en jäkla släpvagn haha har ju aldrig gjort nå sånt förut. Stod där och krånglade ett litet tag, och vågade knappt åka iväg sen ifall jag gjort något fel. Och när jag väl börja rulla så guppa vagnen hur mycke som helst och de bara slog, så jag ringde till Mattias och han ba ja men de gör dom. Jaha tänkte jag så åkte jag och hämtade upp pappa, vagnen guppade inte så mycke längre. Men när vi lyfte på moppen jäklar va de guppade då! Går ut och tittar, då har någon åkt med handbromsen i så ena däcket va hur platt som helst på en sida. Haha tyckte väl jag å att något va fel, men hade ju som sagt aldrig kört me en släpvagn och Mattias sa ju att de skulle guppa. Men gick bra ändå när man öka farten så märktes de knappt. Men jag föredrar att köra lastbil med släp. har ju mycke bättre koll då och går ju mjukare med :)
Pappa asgarvade när jag sa att jag inte visste hur man gjorde me en släpvagn, Va fan du är ju lastbilschaufför! Men nu har man ju gjort de också då..

 Efter de där så gick jag och Mattias ut och käka på nå mexikanskt ställe, ganska god mat men hade hellre ätit på church street men de va stängt...


Idag ska vi till valbo och shoppa lite. Hoppas man hittar nå fint!

Dagen med stort D

hallå jag har nästan aldrig varit ifrån Tilde, max nån timme då Mattias har haft henne, är ju inte förrän nu när hon börjat äta riktigt med mat som jag kunnat lämna henne. Men idag IDAG ska jag lämna henne hos mormor klockan 16 sen ska jag hem och ta de lugnt sen ut och äta mat med Mattias. Hur kommer de kännas? första gången jag lämnade Tilde med Mattias så skicka ja hundra sms och fråga hur de gick (ja va ifrån henne i 2 timmar) Men har ju blivit så himla van att ha henne med överallt. Men ska verkligen njuta av dom här timmarna själv också. De behövs ibland!

Nu ska jag väl börja göra mig iordning, ska hem till Carro kl 14 och ha lite hejdå fika. Hon åker tillbaka till Nya Zeeland imorgon, jätte trist. Dröjer väl ett år om inte mer innan vi kommer ses igen.

En liten dagens kommer här... eller 2 st..




Massa massa kärlek


♥ Hur underbar är inte vår fina prinsessa?  ♥

Fint va??

Snälla Evamy hjälpte mig göra en ny design! De är väl inte riktigt klart, men blev jätte nöjd. Är lite småsaker som ska fixas bara men de kommer väl så småningom. När ska man ha tid att sitta och lära sig allt??? Har ca 2 timmar för mig själv nu på kvällen när Tilde somnat, hinner ju ingenting då.. På dagarna så är ja ju antingen med Tilde eller ute och flänger. Tur att Evamy är så duktig och har tid att hjälpa mig!

Nu ska ja försöka mig på att sova lite. Nattinatt

Dags för kräftor igen

Är hos mormor och ska äta lite kräftor. Har redan ätit några, tjuvstartade va så jäkla hungrig =)
Har varit och fikat med Sofie och Lisa idag, jätte trevligt! De får vi göra om, ska ta en filmkväll nån dag och bara ta de lugnt, gå emot strömmen som bara är ute och festar hela helgerna ;)

Blir kanske nån bild på Tilde senare, orkar inte knäppa och lägga in någon nu.

TTFN!

Ut med det gamla, in med det nya ;)


Tycker vår liggdel va så himla fin, känns så tråkigt att sälja den... men annars kommer den ju bara få ligga i förrådet..

Har köpt lite nya kläder till Tilde, och så har vi köpt ett nytt vardagsrumsbord, Inga mer fjärrkontroller synliga på bordet! (vi har 6 st såna)





Och så bordet... men blev ingen bra bild, Mattias låg i soffan så knäppte bara på bordet =)





                      Att klockan alltid ska bli så mycke, hon va ju nyss tio...

Några dagens!

Har ju fått bannor av "någon" för att de inte blivit nån dagens på några dagar =) Så nu blir de flera bilder då






De kanske ordnar sig

Med barnvagnen :) Om jag säljer vår liggdel och min skötväska, så får jag ihop så jag kan köpa en sån där babytravel vagn utan att sälja min Emmaljunga, de skulle ju vara det bästa! Har hittat en på blocket som säljer sin billigt, men då måste jag ju hinna sälja mina saker innan hon säljer sin :S

Just ja!

De har ju kommit en till tand nu.. Tror inte jag har sagt de :) så nu har damen 3 tänder, 2 nere och en uppe. Mamma gilla inte att de kom en tand uppe, nu har Tilde upptäckt att man kan bita i tutten *AJ* men bara om den håller på att glida ur munnen eller om de är slut på mat ;)

Tilde äter

De finns nog godare mat än denna..

Kräftskiva!

Lite bilder från igår, vet att de är några som väntar på dom :P

Hänger upp kräftpyntet


Sån här måste man ha om man ska äta kräftor


Vissa lär även ha haklapp


I väntan på maten =)


När man fått tänder så lär man borsta dom också..


Så! Vita och fina =)


=) (Evamy ser du va ja menar? Herregud!)


Skål Göran!


Jag tror vissa har fått i sig lite för mycket ;) Eller så ser man kanske ut så där ändå...


Japp tror de är medfött...


Tror de va nån som fick en klo i huvet eller nått sånt =)


Tror visst de är en till som fått i sig för mycket ;)

Ja de va lite bilder de...
Nu ska vi ut på en prommis se om monstret  vill behaga sova lite

ska jag??

Ska jag byta från den här



Till den här??



Den vi har är ju en Emmaljunga och den jag är lite sugen på är en babytravel. Är ju lite skillnad på märken... Undra om den är lika bra som emmaljungan eller inte.. Har inte kollat upp så mycke om den ännu, fastnade för den när jag var inne på babyproffsen. Den är ju lite mindre men inte så mycke lättare fast vår vagn är jätte lätt så.. Så svårt att bestämma sig, tänk om jag ångrar mig? Hur är den i vinter t ex? suck.. ska nog gå ner imorgon och prata med babyproffsen se va dom säger om den.. Men den är ju så fin. Brukar inte tycka om såna där vagnar med mindre hjul i fram men den där gillar jag. så smidig och liten.. Får se va dom säger om den imorgon, ska titta lite på nätet om den nu också, och höra på de heliga famijeliv om någon där vet nå om den :)

Ska sätta in lite bilder från gårdagen lite senare, är inte hemma just nu.

Trevlig dag!

Idag har jag umgåtts med Carro hela dagen! Haft jätte mysigt, gått runt på stan i flera timmar, fika lite och kollat på bebiskläder =) Kom hem för ett tag sen, Tilde fick en sen middag idag, åt lasagne, de dög inte till lunch men tydligen som middag, men hon var jätte hungrig så var väl därför då. Snart ska vi gå ner på marinfestivalen, Di Leva spelar ikväll så ska ner och titta på honom. Imorrn blir det heldag ute i engesberg. Härligt, spela lite spel, och äta massa gott!

Är så himlans shoppingsugen nu. Är väl bara för att de snart kommer en ny årstid, kommer ju så himla nya fina kläder då, både till mig och till lillfisen =) vem tror ni man köper till dåå??? Inte har jag så många nya plagg inte.. skulle så gärna vilja köpa ett par nya skor/stövlar. Men men alla pengar går ju till Tilde, fast faster och farmor sponsrar så mycke. Men man kan ju inte köpa nog med kläder till henne. Skulle vilja ha lite nya höstklänningar till damen.. men men får väl se hur långt pengarna räcker :)

Blir väl en uppdatering på söndag, kommer väl inte orka nå imorgon..

Blir ingen dagens på Tilde heller.. orkar inte :P

TTFN!

En dagens

 

Ser ni hon sitter själv! Sitter jätte länge nu alldeles själv! Duktiga tjejen.

Tog en promenad nu på kvällen i pyjamasen (alltså tilde hade de :P) tänkte hon kunde somna i vagnen, och de gjorde hon... Men sen vaknade hon när vi la henne i sängen för hon nös, så nu sitter hon och busar i pappas knä..Klart man inte kan lägga sig tidigt på kvällarna, kan ju missa något.

Idag har de varit väldigt lugnt... Va hem till Lena en snabbis, annars har vi bara varit hemma, kollat på film och så. Imorrn däremot händer de lite saker, ska vara med Carro på dagen, sen ska vi nog ner på den där marinfestivalen. Och på lördag blir de grilla och kräftor ute i engesberg me Mattias familj, mysigt!

Nu ska jag stoppa tutten i mun på Tilde så hon somnar ;)

Snyggt va?

Vi va nyss ute på en prommis med Tilde hon ville inte somna så gick en liten runda på stan. Så skönt när de är lite svalt ute. Har ju satt lampor på vagnskylten, hur snyggt va inte de då!? =) Mycke bilder blev det idag..

Klicka för att få dom större

 


Nu lär jag nog gå och sova, iallafall läsa lite. Nattinatt.. Eller TTFN! :P

Och så dagens Tilde




Tildes nya kläder











Här är hon i täckbyxorna, hon har ju nån månad till på sig att växa i dom :)


Hela outfiten ;)


Tildes rum

Lite bilder från hennes "nya" rum =) klicka på bilderna för att dom ska bli större
     
 

Nya besökare =)

Tildes farmor har börjat läst bloggen nu, även Tildes faster brukar smygkika ibland, så nu lär man väl lägga upp bilder ;) dom som inte träffar Tilde så ofta :P

Idag har vi bytt rum med Tilde, vi blev så himlans trötta på att höra trafiken när vi hade fönstret öppet, och de lär man verkligen ha öppet såååå varmt där inne annars, så vi bytte iallafall rum nu så nu har vi fönstret mot vår innergård, lite lugnare där. Fast rummet är mycket mindre men vi ska ju bara sova där så.
Elin åkte precis hem, har varit här på kvällen. Busat med Tilde jätte mycke, Tilde blir helt tokig när "moster" kommer hon bara tokar sig hela tiden (Tilde alltså :P) Va och handlade också, köpte jätte mycke barnmats burkar så nu slipper man handla såna varje dag, köpte även en päron/banan gröt och den gick i iallafall, den vanliga havregröten är inge god tycker hon även fast vi har i nå gott varje gång. Får se hur länge den här gröten går i då.
Har precis kollat på Iceage 3 fan va bra den var :)
Ska nog lägga mig och läsa lite grann nu, börjar bli lite trött. Hoppas pappsen är sugen på att kliva upp tidigt imorgon så man får sova lääääänge :D

Här är dagens bild på Tilde och lite bilder på hennes nya halvklara rum, bilderna är lite suddiga men men..

 


















Lägger väl upp fler bilder när de är riktigt klart.


Go Natt!






De får bli en gårdagens Tilde

Kommer inte ha tid (tror jag) att lägga upp nå bild på Tilde senare idag och nu har jag inte knäppt någon =)


Njut av den härliga solen nu, de ska vi göra!

Ett lite trevligare inlägg

Tilde är ett riktigt hockeyfan, Heja Brynäs!! (hon tar ju alltid av sig strumporna ;) )



Så här intressant var de att gå på en "träningsmatch"



Trots allt oljud och rörelser och allt så sov hon genom hela tävlingen, t o m att hon sov när jag bar henne ner för trapporna och gick runt bland alla folk i brynässhoppen så sov hon.. :P

Vad är de med folk egentligen??

Va fan tror folk att dom har för rättigheter att bara gå och plocka saker från andras bilar eller stå och luta sig mot dom eller t o m HOPPA på bilarna! Blir så jävla förbannad.
Nån har hoppat på våran 740 för någon vecka sen, den är i jätte bra skick knappt nå rost alls och vi är jätte noga med den, men nu har nån hoppat på huven så de är stora repor och buklor.
För nån dag sen så stod ja med xc90'n på mammas parkering och när ja skulle åka därifrån så hade någon snott våra kromade ventilhattar, vi får fan köpa nya varje gång vi är ute med bilen för att nån tar dom, hur kul är de? dom kostar ca 100 kr så för den som vill ha såna är de inte så dyrt men när man får köpa nya hela tiden så blir de dyrt, önskar ja kom ut nån gång när nån står och tar dom, stackars den då....
Men nu nyss så ringde Mattias äntligen har vi fått tag på en jävel som inte respekterar bilar. han hade xc90'n så åkte han förbi där ja parkerat 740'n (vid en affär) då står det en snorunge och lutar sig mot huven, Mattias åke in med tutan intryckt rusar ut och drar ner killen i backen och frågar va fan han håller på med. Vet ni vad förklaringen va?? Jo han trodde det var nån som jobbade där's bil, för den står där ganska ofta...... JAHA??? så bara för de så har man rätt att luta sig mot någon annans bil? Pucko! Jag hoppas han blev riktigt  rädd, kanske han tänker efter nästa gång han ska göra något sådant. Idiot säger jag bara!

Men känns lite bättre när man fått sagt åt en kille iaf.. Kanske han fick lite mycke skäll för de han gjorde men allt som hänt dom här veckorna med våra bilar då blir man jäkligt arg, och nu fick väl den killen skit för allt som hänt. Men tycker ändå han förtjänar de! :D

Lite bilder från idag!


 

=)

Syster är och hälsar på hos oss i veckan. Och min gamla kompis Karro från Nya Zeeland är här i 3 veckor också så här är det fullt upp! Så blir kanske dåligt med dagens Tilde ett tag, men ska försöka komma ihåg det. Men idag har jag inte knäppt nå kort alls....

Nu ska jag på prommis med syrran.

Dagens Tilde


RSS 2.0