Emma stänkte perfekt!

Har målat Rasmus rum idag, ena väggen bara än så länge. Blev så jäkla nöjd med resultatet. Emma hjälpte mig att stänka på det rosa. Blev riktigt häftigt! Hoppas Rasmus blir nöjd bara, han ville ha rosa väggar fast det gick jag inte riktigt med på, de kan man tröttna fort på :) så kompromissade lite granna. Petter tvättade min bil (!) medans vi måla. Och sen på kvällen kom Thina och mös lite med mig. Så skönt att få prata lite skit och tänka på annat en liten stund :) ❤




Men sätt på dig ordentliga kläder människa!

Idag hände det! Jag klädde på mig något annat än mysbyxor. OCH jag sminkade mig OCH fixade håret. Första gången sen vi flyttade ;) va längesen man kände sig så här snygg :) men ikväll åker mysbyxorna på igen, målardags då... Igen 



Ellllller

Har skrattat gott åt Vincent nu i någon dag. Han har upptäckt ordet Eller. Så nu låter allt så här - mamma ska vi gå ditåt Ellllerr ditåt? ska jag sova i Tildes säng Elllerrr i min säng? Kom du och hämtade mig där Ellllerr där? Han låter så rolig, och vad han måste klura på hur  han ska kunna använda ordet Eller så mycket som möjligt. :) 


En att göra lista

Borde jag fixa, fast skulle bli så många sidor ;) sitter just nu i soffan (med en väldigt stor hög med kläder bredvid) och slappar. Skruvat ihop möbler vi köpt i helgen till Tildes rum. Imorgon ska barnen på dagis igen, dom har varit hemma denna vecka för Vincent har varit sjuk. Men nu lär jag få lite gjort så då får dom vara där. Måste fixa ihop garderoberna mm, så jag kan få ordning på mina/våra kläder. Hittar inga kläder, mina är nerpackade nånstans så har gått i mjukisbrallor sen vi flytta hit. Varvat mellan två par :) och Vincents sista tröja tog jag fram nyss så lär hitta hans kläder med nånstans. Imorgon lär jag väl tvätta så vi har nått att ta på oss ;) 
 
målat klart 2 rum nu. Vitt vitt vitt. Älskar det! Fast sen blir det nog inte vitt när vi rustar ordentligt men nu får det bli vitt överallt. Ska lägga upp lite före/efterbilder sen nångång. Måste måla den blå inramningen mellan kök och v-rum stör mig så på den! Sen är jag nöjd med dessa 2 rum iaf ;) 

Kaos!

A men hej!
Det är kaos här hemma och mitt i allt det så blir Vincent sjuk, naturligtvis. Plutten har jätte hög feber och hosta. Man bränner sig nästan på han på nätterna, då han ligger i vår säng så vi kan hålla koll på han. 39-40 grader ligger tempen på. Stackars liten man vill ju kunna bota honom nu direkt! Men inte att han grinar och gnäller nå ändå utan han berättar lite då och då att han inte mår nå bra. Inatt när Patrik skulle åka till jobbet så sa jag kör försiktigt och då tittar Vincent upp och säger gräv försiktigt med skopan pappa annars kan den gå sönder lova att gräva försiktigt. Hihi febrig och dålig men bry sig om grävmaskinen kan man göra ändå ;) 

Imorgon fyller min underbara Tilde 5 år! Inte hunnit ens tänka på nå kalas. Står kartonger och färgburkar lite överallt och bänkarna är lastade med saker hela tiden. Blir galen! Och så kalas på det. Inte hunnit slå in hennes present ens och skulle egentligen köpt nå litet till, till henne men finns ingen tid :/ ska försöka få till nå kalas till helgen istället. Gumman då! 

Mycket som ska göras. Och deadlinen är den 10 februari då min axel ska opereras sen vet man inte när jag får göra något med den. Kan inte sitta i 6 veckor eller mer och titta på den här röran och dom här fula tapeterna så allt lär bli klart tills dess! Och så lite jobb och grejs på det. Men blir ju som en semester när jag är nyopererad ;)







Gott Nytt År!

Ligger nu i sängen och ska försöka sova. Tar ett tag att varva ner efter en sån här dag. Va så mysigt när alla nära va samlade. Min moster med sambo, mamma, pappa och Petter och Emma. Och så hade vi alla barnen hemma också. Så härligt! Vi åt jätte god mat som Annethe gjort det mesta av. Förrätt va en baguette med pesto och grillad paprika och parmesanost, hette nå konstigt som jag inte kommer ihåg sen Smördegsinbakad oxfilé med en skink-svamp och lökröra i som varmrätt och till det hade Annethe gjort 2 olika grönpepparsåser och så potatis. Och till efterrätt blev det wokade frukter i saffran och kokosglass till det. Så gott var de! Vi hade köpt en stor låda fyrverkerier som vi tände runt elva. Gick upp i skogen på berget och tände den. Va hur fint som helst! Tyvärr va jag jätte dålig på att knäppa kort idag. Ska övertala Patrik att vi ska köpa ny kamera så kanske jag blir bättre ;) vi måste ju ha en nu när vi ska rusta huset, för-och efter bilder :) ungarna däckade efter tolvslaget, imorgon får vi nog sovmorgon ;) fast det tycker jag vi fått hela jullovet, vänt lite på dygnet här hemma. Vincent väckte oss kvart över tio imorse, helt ok faktiskt ;) imorgon blir det bio med dom stora pojkarna sen får vi se vad som händer. 

Gott Nytt År på er! 




RSS 2.0