Blir bara en kortis...

Blir en kort sammanfattning av veckan som gått :D Har umgåtts mycket med bästaste Evamy och Elin Typ varje dag :) Jag och Evamy va även ut på krogen för första gången tillsammans och de va precis så roligt som jag hade förväntat mig att de skulle bli ;) Elin var med på festen men åkte hem när vi gick ut. Sjuuukt rolig kväll haha.. Annars har de varit mycke spring i affärer både innan jul och efter..
Imorgon bär det av till systeryster ska fira nyår där nere, eftersom Mattias jobbar natt. Ska bli roligt att komma ner dit. :D
Appropå ingenting.. Fy f** va det snöar hela tiden :) Jag gillar det. Så länge det inte blir sånt där snökaos så man inte kommer någonstans så får det gärna snöa :) Är ju ändå vinter så..

Lägger upp lite bilder från jul mm.. nu kommer ja väl inte blogga på några dagar igen när jag är nere hos syrran brukar inte få tid till sånt då.


Tog av dom ytterkläderna och upptäckte att dom hade lika kläder på sig :P
 


Tildes första möte med tomten =)
  



  


Bläääääääääääääääää

Har försökt blogga 2 ggr nu men Tilde lyckades trycka bort inläggen.. Nu orkar jag inte skriva om allt ännu en gång så tyvärr.. ni får vänta till senare.....

God Jul!

God Jul!


Bläsch

Orkar inte blogga.. Har inte motivation alls.. Men händer så mycket runt omkring så har ingen ro att sitta nå längre stunder framför datorn. Härligt med så mycket snö! Och snart är det jul, och Evamy är i Gävle och Elin är äntligen hemma från Tyskland! Kan ju inte bli bättre nu :P

Idag var vi på Churchstreet (alias churran) och åt mat med Evamy och Fredrik. Va jätte trevligt! Åh vilken god mat! Va längesen jag åt så mycke haha, vi plockade från allas tallrikar =) måste smaka vad alla åt ;) sen efterrätt på det! Mumma! Tilde var med moster Elin här hemma. Det hade gått jätte bra :)

Imorgon blir det lunch hos Lena, sen valbo med Elin. Se om man hinner träffa på spikey något med..

Nu sängen. Så trött varje kväll nu.. Tänkte försöka mig på att lägga upp lite bilder imorgon.. men jag lovar inget...

Vem ska man lyssna på?

Tilde är så röd i stjärten, hon grinar så fort hon kissar å man får knappt torka där. Ringer till hälsocentralen på morgonen och frågar vad jag ska smörja med, då säger hon daktacort (mot svamp) och blir det inte bättre så skulle jag ringa på eftermiddagen. De blev inge bättre.. (de brukar alltid bli de) fast ja haft utan blöja i flera timmar mm. Ringer igen. Nästa säger att de där går inte över på en dag bara och jag ska inte smörja med daktacort utan med inotyol den är bra mot vätskande irritationer mm. Nu läser jag på fass hemsida om inotyolen, då står de att den inte ska användas på vätskande sår mm.. Men de är ju irritaton med vätska som Tilde har... Så läser ja om blöjeksem på fass då står de att man ska behandla med hydrokortison om de är riktigt illa sen zinksalva.. VAD SKA MAN GÖRA??

Står ju om Inotyolen att läkaren kan rekommendera den i andra fall.. men de va ju ingen läkare jag pratade med..

Hon grinade från och till i nästan 4 timmar inatt för de sved väl för henne... förstod inte då vad det var.. lilla gumman.. jag trodde hon hade ont i magen eftersom både jag och Mattias har legat i magsjuka..
Hoppas iallafall hon får sova inatt... hon var så trött nu inatt så.. lill pluttan

Åååh

Det snöar ute, riktig vintersnö! inge slask :D sååå härligt.. Jag t o m frös idag när jag var ute! I love it! De får gärna bli 10 grader kallare med :)

Idag va jag ner på stan, tänkte kolla efter ett par lacktights och en leopard tunika.. Kom hem med en brun tröja/tunika till Tilde, ett par jeans tights (Tilde) och en mössa (Tilde) Förstååååår inte.. varför låter ja inte bli och går ner till barnavdelningen för? :D

Imorgon åker jag och Tilde till Östhammar och hälsar på Evamy och Alva, blir nog kvar där en natt. :)
Sen på torsdag så ska jag till frissan! Och på fredag är det 30 års jubileum för Humlan/legenden (fritidsgård), de är ett MÅSTE att gå på de.. De va mitt andra hem ett tag hihi..

Ne nu lite julmust och tv... hmm man kanske ska kolla på PH ;)

Lite bilder..


Sötnosen somna så sött härom natten.. =)
      


Fick för sig att hon inte ville släppa min gamla docka tittut när vi skulle åka hem från mormor


Hon borde heta Chucky int tittut =)


Fortfarande med..




Med i bilen också, vägra släppa, va svårt å få på henne bältet :)



D day!

Snart snart snart kommer dom, inte alls många dagar kvar! Åh vad vi längtar här hemma! Kan ni gissa vilka de är jag menar....? Självklart så är det Evamy och Alva! Herrn i huset kanske tycker det ska bli lite roligare med Fredrik, men tyvärr Strid du hamnar på en andra plats för mig och Tilde =) Och vi ska göra så mycke, på sååååå några dagar. haha och äta på så många platser.. Ja ni förstår.. men men de klarar vi :D På söndag kommer dom iallafall, då ska jag om de funkar som vi planerat åka med till Östhammar och sova där i några nätter.. Och sen ska vi julshoppa lite i Uppsala, fast den biten har jag förträngt lite eftersom mina pengar redan är slut.. lika hur ja ska komma hem också.. men men jag tänker som alltid.. Det ordnar sig :D
På mindre en 1 vecka så ska vi hinna, bada, gå på church street, gå på bio?, UT PÅ KROGEN, äta på massa andra ställen, spela Buzz. hmm säkert mer saker som ja int kommer ihåg... plus att de är julafton mitt där emellan också. Men den viktigaste dagen är ju Juldagen, då har vi planerat (de gjorde vi redan i somras och har sen länge bestämt oss vad vi ska ha på oss mm :D ) att gå dricka och gå ut på krogen! Det ska bli såååå kul haha, om vi int däckar innan tio men men :) Det ska iallfall bli jätte roligt att få träffa dom igen.

                                                                                       ♥♥♥


Nu till annat.. :) har varit hos Josefine idag och fikat, och Tilde fick äntligen träffa någon i sin egen ålder. Dom kröp runt å snodde varandras leksaker, nappar, flaskor mm. Ja de småbarn brukar syssla med :) Tilde blev trött efter en timme så då åkte vi hem. Men va jätte trevligt att träffa dom igen.
Har varit på gymmet idag med. Är så skönt att kommit igång med träningen nu. Äntligen kan man få byta ut fläsket mot lite muskler :D Nu ska jag nog lägga mig och småtitta lite på twilight innan man ska sova :)


Hjalmar och Tildis ♥


En pajas till dotter



Haha Tilde är så himla rolig nu. Och hon tycker själv att hon är så jäkla rolig :) Kan sitta och göra nå roligt så skrattar hon åt sig själv sen, så söt! Idag var vi hos farmor och hälsade på, och Tilde va verkligen en pajas, kröp runt och skakade på huvudet, satt och skaka på armarna samtidigt som hon skaka på huvudet, och så skratta hon och tyckte hon va såååå rolig! Unge! Vi fick oss ett gott skratt åt henne iallafall :D Och pussar fick vi också i massor! Hon pussas hela tiden, och när hon håller i nallar så ska hon krama dom. Mitt hjärta smälter hundra gånger om dagen! Man börjar verkligen inse att lilla damen inte är så liten längre...


Och vad hon va söt när jag hämtade hem henne i torsdags. Tror hon kom på precis när hon såg mig att jag faktiskt varit borta för hon började grina då :) satt i mitt knä och tittade på mig och så börja hon grina lite. Så lite hade hon iallafall saknat sin mamma.. Och nu här hemma så kryper hon runt som en galning, och ålar knappt nånting, tuttar på napp lite då och då, skakar på huvudet när man säger nej, och öppnar skåpen i köket :)
Snart närmar sig julafton också, de ska bli så kul att fira jul med Tilde för första gången! Se vad hon säger om tomten!

Nu sängen! nattinatt

Duktig tjej!

Igår var jag på gymmet, och idag med! Känner mig riktigt duktig, hoppas det håller i sig :)
Imorgon ska jag åka och hämta hem lillmonstret! Saknar henne sååååå!!






                                                                      Descending angel waaahoooo! *sjunger*


10 mån

Tilde är redan 10 månader, helt otroligt! hon har utvecklats så himla mycke, förstår så mycke och verkligen hänger med på allt. :)

¤ Hon väger 9560g och är 75cm lång
¤ Hon pekar på allt och vill veta vad det heter, hon vet vad blomma, lampa, kisse, och en massa av hennes leksaker är för något, frågar man så pekar hon, självklart så vet hon vart mammas tutte är också :P
¤ Hon slutade amma helt för ca 3 veckor sedan
¤ sover mellan 20-06 då välling sen somna om till ca 8. Sover i eget rum nu.
¤ Ställer sig upp mot allt, tror hon kan stå själv så släpper lite var som helst å ramlar på baken. Säger man åååååå när hon står i soffan så släpper hon och låtsas ramlar
¤ Gillar verkligen att jäklas med en, nyper en lite försiktigt och skrattar sedan när man säger aj
¤ Tror för tillfället att hela mamma är en tutte, har nya sugmärken varje dag :P
¤ Världens gladaste tjej, grinar nästan aldrig, då ska man vara Riktigt uttråkad isåfall
¤ Älskar att lyssna på imse vimse spindel, och annan musik, då sätter hon sig så hon kan gunga i takt.
¤ Pussas lite då och då, man blir lika rörd och glad varje gång hon kommer med öppen mun och ger en en puss :)
¤ Älskar smörgåsar, kan äta hur mycket som helst. Även maxhamburgare älskar hon, sitter och smaskar och mumsar när hon får smaka.
¤ Är våran lilla diktator här hemma, är väääldigt bestämd, hon vet vad hon vill, och då pekar hon och säger nå med bestämd röst, då är de bara att lyda annars höjer hon rösten ;)
¤ Har börjar göra mammas barnmin nu haha, rynkar på näsan, å de gör hon heeela tiden nu :)
¤ Hon ålar som en tok på golvet de går verkligen undan när hon drar iväg med den ena foten puttandes, har även börjat krypa lite då och då, men ska de gå fort då ålar hon.
¤ Räcker mig alla små bitar hon hittar på golvet (tur de)
¤ har 8 tänder (vad vi kan se)
¤ Kan klappa händerna, lipa och spela på läppen (de sista har hon gjort ett tag :P)
¤ Har världens längsta ben så har stl 86 (lite stora men mindre stl är för små) på byxor och stl 80 på bodysar mm

Och just nu är hon hos sin moster i Lindesberg i några dagar! Men usch vad jag saknar henne! Ska hämta henne imorgon eller torsdag.. Får se vad jag själv känner, henne går det ingen nöd på iallafall hon har det så bra där borta :)



 

 

 


RSS 2.0