Va hände??

Med tiden då man t ex berätta hur gammal Tilde va i veckor när någon frågade? Nu får man säga halvår liksom herregud. Det går verkligen alldeles för fort. Är så roligt med alla framsteg hon gör, men samtidigt så är ju de ett steg bort från bebistiden snyft! Min lill gostjej. Blev ingen dagens bild idag har inte haft tid att ta någon. Får bli en bild från förra veckan istället.



Nu ska jag gå och lägga mig brevid min lilla klimp och försöka få lite sömn... idag klev jag och Tilde upp halv elva! Sover ju bort hela dagen! Imorgon ska vi på 75 år kalas min "farmor" fyller år =)
Natti natt

dagens Tilde!




Idag..



Idag ser vi ut så här =)


Today

Har varit med Evamy sen klockan nio imorse typ. Lovade henne igår att jag skulle komma till henne kl 9 så skulle vi gå ut och gå, a men tjena jag och Tilde vaknade 5 i 9 lite bråttom man fick och till råga på allt så sket Tilde ner sig precis när vi bytt blöja. Men va ändå ute vi bilen tjugo över ;) Tog en prommis i regnet sen va vi hem på var sitt håll (vi va hos mormor) och åt och så sen åkte vi hem till mig och lämnade bilen och gick ner på stan. Köpte lite kläder till Tilde som hon kan ha till hösten. Och gissa mer va vi gjorde då........ Jo fika! 2 ggr, eller ena gången blev de subway me kaka som efterrätt. Vi kan vi!

Nu ska jag kolla på ett Lipstick Jungle avsnitt, Imorgon blir de väl en heldag till med Evamy. ja lär ju passa på! Så roligt att träffa henne igen ju.

Här kommer dagens Tilde


Busungarna

En dagens!


Så här glad blir man när man får träffa Alva igen!


Alva ser inte så ledsen ut hon heller :)

Äntligen så är Evamy här igen! fast bara och hälsar på i några dagar =) Har precis kommit hem från Östhammar har sovit där inatt hos Evamy´s pappa sen följde hon med tillbaka till Gävle =) Vi har hunnit med en massa fika redan ;) men vi har ju lite att ta igen :P

Nu ska jag umgås lite med kära Elin..

Men hur dum får man vara =)

Som utsätter sig själv frivilligt för de jag/vi gjorde igår. Och dessutom betalade för de! Gå aldrig med en rörelsehindrad 16 åring och en liten bebis som inte vill ligga i vagnen på järvzoo. Hmm förresten de spelar nog ingen roll vem ni har med er, gå inte dit iaf :P Usch och fy. Visste ni att de va typ som att gå uppför en jäkla skidbacke genom hela zoo. Vi va ju helt slut innan vi ens kommit fram till entrén, vi flåsade som två hundar jag och Elin (vilka annars skulle vara så korkade att gå på järvzoo?) när vi kom fram och skulle betala. Vi hann väl 10 meter in i parken innan vi va tvungen att vila första gången då rann svetten på oss och tröjorna hade åkt av för längesen. Vi gick numera i sladdriga underlinnen =) Varenda jäkel på de där zoo't lär ju kommit ihåg oss haha. När vi gått kanske 50 meter så stannade vi och fikade ;) De jag mest kommer ihåg på den här utflykten är fika och grin.
Vet inte va vi tänkte me när vi bestämde oss för den här lilla utflykten. Vi såg framför oss skratt och leenden med massa fina djur i en vacker park :) hahaha svett och tårar var de nog mer :P djuren åt griskultingar eller satt och gömde sig bakom träden eller låg och sov så man inte fick se hur stora dom var. oj oj.

Men på nått konstigt sätt så va de ganska trevlig ändå. Sån tur är så har man lätt för att skratta. Vi har ju björnen som hade ett engångs ligg, myskoxen som såg ut som Elin, Gubben som berättade för alla små barn att vargen sprang runt med en blodig grisbebis i munnen, Joel som hitta en ny kompis, fågeln som hade en bordeaux (x'et uttalas stumt hahahaha) färg. Joel som inte alls va för tung (fast Elin och jag stod och blåhöll i rullstolen så den inte skulle dra med oss ner i den jäkla nerförsbacken) järven som man inte såg om de va arslet eller huvudet vi stirrade på. Jaja vi kom iaf hem tillslut satt och kollade på markoolio som förresten är Joel's kompis enligt honom själv.

Nu är vi hos mormor igen. Mattias är och fiskar. Ska lägga mig och slappa lite nu.

Hihi kanske lär tillägga att Joel är lite förståndshandikappad, så ni inte missförstår de där med att Markoolio är hans kompis. Han är ingen skrytig lögnare (hm eller jo de är han men på ett coolt sätt ;) ) Och väldigt snäll, han hälsa faktiskt till markoolio från mig sa han.

Blev tyvärr inga bilder från utflykten, fanns inte en tanke på de, all fokus va på att försöka överleva promenaden.

En dagens??

Många som bloggar har en dagens outfit. Tänkte jag skulle börja med en dagens Tilde. Kan ju vara kul sen och se förändringarna hon gör om man knäpper kort varje dag. Och så kan alla Tildes kompisar och släktingar få se henne varje dag :) vi får se om jag orkar, ska försöka iaf.

Nu ska jag nog byta av med Tias vi försöker få Tilde att sova utan att ge henne tutten.. hmm de gick bra men nu har hon fått ett utbrott igen.. förstår inte varför hon blivit så kinkig. Måste ju vara nå på G eller något. Lillstumpan.


Tantförklarad

 Elin har idag tantförklarat mig. Förstår inte varför :P först klaga hon på att jag bara äter tantbakelser när vi fikar. Och sen klaga hon på att jag tyckte de va aaaalldeles försent att ta en promenad ner på stan kl halv elva på kvällen =) Hon påminde mig då om tiden då vi kunde knacka på varandras dörrar kl 2 på natten och sitta och åka bil till 5-6 på morgonen. Haha kunde mötas upp 3 på natten och sen gå hem till jonas och kolla på film. herregud hur orkade man ?? :P är ju hur trött som helst nu. Är ju lätt att skylla på att jag fått barn nu... men tyvärr de va innan jag fick tilde som jag tyckte klockan började bli mycke kl 00 Måste vara åldern =P
Glömmer bort hur kul de är att vara med dej Elin, men man blir verkligen påmind om de när man umgås me dej =P

Nu ska jag lägga mig i soffan, Tilde sover i sin säng i sitt rum så lär ligga på soffan så jag hör henne. Se hur länge hon sover innan hon vaknar första gången nu då..


Tuttunge

Usch vad Tilde är tuttig nu. Vet inte va de kan bero på. Hon har blivit jätte lätt väckt och vill inte alls somna på kvällarna. får hålla på i flera timmar, hon somnar och vaknar om vartannat. Vill försöka få bort de där tuttandet på nätterna men hon blir ju såååå ledsen när hon inte får tutta. Men hon är ju inte hungrig utan bara mammig snarare... Ska försöka med 5 minuters metoden tror jag. När jag nu ska orka med det.... iiiii min lilla skrutt bebis!

Ikväll ska jag vara med Elin, äta god mat och kolla på film. Mattias ska jobba ikväll som vanligt =)

Förresten.. snyft nu är verkligen inte Tilde nån bebis längre t om hennes bebisbajs är ju borta nu :)
Hon håller på och lära sig sitta nu. Kan sitta lite korta stunder men hon har inte riktigt fått klämm på att om man lutar sig bakåt så ramlar man ;) men hon åker iaf inte ihop som en fällkniv längre!

har varit och klippt mig också ltie uppklippt fast med samma längd som innan blev nöjd!

In i duschen nu.. taa taa

Har börjat ätit!

Min lilla skrutta har blivit så stor! har börjat ätit mat t o m. Trodde jag aldrig skulle hända ;) Har ju testa med morot och palsternacka blandat med potatis men det är ingen höjdare. Men majs och potatis va mums mums! Sen har vi börjat med havregröt också. så mumsigt så :) Hon har ju sovit så dåligt nu i nån vecka vaknat jätte ofta men nu har jag gett henne gröt på kvällen och majs mttt på dagen i 2 dagar och då har hon sovit bättre, vet inte om de beror på maten eller om hon bara har bestämt sig för att hon ska sova på nätterna nu :P har även ändrat lite på våra "läggnings rutiner" och det har också gått bra.. Vi får väl se.... =) Man märker verkligen vilka framsteg hon gör nu att hon börjar bli mer och mer ett barn nu, om ni fattar.. Vår lilla vilding! väger nästan 8 kg nu, och är väl 68 lång ungefär. Lika glad som alltid!

Mattias jobbar ikväll så sitter ensam här hemma.. lugnt och skönt. Ska nog försöka komma i säng tidigt idag. Kanske man är utvilad imorrn.
Först ska jag bara äta lite godis..... :P


Vilde Tilde

Herregud vad vild hon har varit idag, eller ja nu på kvällen =) På dagen har hon mest sovit. Men nu på kvällen har det inte ens knappt gått och hållit i henne, hon skruvade och sprattlade och far flängde överALLT. =) Go skiten. En riktig pajas har hon varit. Tog ett bad med henne så hon fick leka av sig där, och då kom hon på att man kunde plaska med händerna i vattnet så det for vatten överallt, jättekul tyckte hon! Nu sover hon gott i sin säng, somnade precis.

Vi har kollat på Michael Jackson's minnesstund, usch vad sorgligt att han gått bort, han var verkligen speciell! va så sorgligt när alla pratade om honom, som Evamy sa de är tur att man inte är gravid då hade man suttit i soffan och bölat ;)

Imorrn ska Mattias jobba på sommarkväll han blir borta hela dagen, så jag och Tilde tänkte åka hem till "mormor" en sväng sen går vi nog ner på stan om de inte är allt för dåligt väder. Mattias jobbar jätte mycke den här veckan, han ska ju jobba på rock weekend så då blir han borta hela dagarna till typ fyra på natten sen på lördag ska han även jobba i sandviken. Fullt upp!

Nu ska jag fortsätta kolla på en Michael Jackson konsert! Sen sova......

Förresten nu vänder sig Tilde från rygg til mage och tillbaka.. och det gör hon heeeela tiden!

Systeryster!

Är nere hos min stooora syster och hälsar på ;) Jag och Tilde tog tåget hit i onsdags kväll. Jag säger då det, åka tåg är bara skit. De va försenat och inställt osv osv.. Inte en hit att åka med en liten bebis då. Men vi kom fram tillslut nästan 2 timmar försent. Har varit så himla varmt nu i flera dagar. Kvavt, går ju knappt att andas ute. Vi har tagit det ganska lugnt här. Var till Marieberg en snabbis igår och kolla nån affär sen fika vi och åkte hem =) Imorrn blir det tåget hem igen hoppas den resan går bättre.
Nu ska jag gå och pussa på Tilde lite.
Cya!

RSS 2.0