Hos syster

Tänkte bara skriva lite snabbt att vi är hos syster min nu jag och Tilde, blir inte mycke tid framför datorn då, fullt upp med annat :) var i Örebro och shoppade igår, och idag ska vi ta en promenad in till stan (inte alls stort haha) och kolla lite grann, nu vaknade Tilde så lär rusa igen :D
taa taa

Myskväll

ja ikväll ska vi bara mysa. Kolla på robinson och äta godis ;) Mattias ska jobba som vakt ikväll. Men min kära Elin håller mig sällskap, ska t o m sova över här. Myyys
idag var jag och Mattias och shoppade lite, köpte en jätte söt klänning till Tilde, och en kjol och tröja till mig själv. Sen köpte vi en systemkamera också, men den får vi inte förrän på torsdag. Kommer bli så kul att knäppa kort me den!

Imorgon åker jag och Tilde och hälsar på syrran/moster, första "långturen" vi gör. Se om hon sover hela vägen, tar ca 3 timmar att åka. ska bli kul att träffa dom där nere igen, va ett tag sen nu.
Nu lär vi städa lite hemma ser hemskt ut :P

Djävul eller Gud

Tilde kommer bli precis som sin mor och "moster", ett Nordman fan! Hon älskar redan honom. Har spelat Djävul eller Gud för henne sen hon föddes nästan, och hon blir jätte lugn :) Igår va vi med "moster" och åkte bil och de va inte så jätte kul tyckte Tilde, så då fråga ja om hon inte hade nå Nordman (dum fråga egentligen) så hon satt på en skiva och första låten va ju självklart Djävul eller Gud, hon sluta grina på en gång, men så fort den sluta och en annan låt kom så blev hon kinkig, så vi fick lyssna på Djävul eller Gud på repeat hela bilresan :)

Plask plask

Idag är det dags för lite plaskande. Ska bli så kul, se vad vi får göra denna gång då :)

Tilde ligger nu och sover i sin egen säng. Hon låg och kollade på sin spelmobil sen efter ett tag så sluta hon "prata" så gick in och kollade, då sussade hon så sött så :) Hon är alltid på så himla bra humör på morgonen. Från 7 -9 så brukar hon va vaken från och till och ligga och klämma (bajsar hihi) och även fast hon får lite ont så börjar man prata med henne så svarar hon alltid med ett leende. Min lillstumpa!


okej...

Hmm okej att jag trodde de skulle komma lite mer snö trots det härliga väder vi haft i flera dagar.. men inte att de skulle komma över en decimeter, värsta snöovädret. Det bara yr snö överallt. Så pratar man med Mattias och han har sol i Sandviken, dom på jobbet hans tror inte på att det snöar här. Det slutade vid riks80 sen blev de bättre och bättre väder, och så sol i Sandviken.. Man kanske skulle ta en tripp dit idag ;)
Eller så ligger man inne hela dagen, kanske tar hand om hemmet lite grann. Ska locka hit Evamy tror ja, tycker hon kan pinas i det här skit vädret är ju hennes fel att de blivit så här :P

Vitt vitt vitt

Japp då var vintern här igen, okej att jag visste att de skulle snöa igen men inte att det skulle komma flera centimeter och lägga sig som ett vitt täcke över marken. :( är iaf inte jätte kallt ute sån tur va.

Tänkte vandra ner på stan med Tilde senare, köpte en våroverall häromdagen men den va ju för liten. Stora tjejen! så tänkte lämna tillbaka den och se om vi hittar någon annan istället då.

Nu blir det badtime med Tilde. Mysa lite i ett varmt bad. Lovley!

...

Usch vad jag avskyr Söndagar, så trista, och detta väder gjorde ju inte saken bättre. Kallt och ruggigt och så har det t o m börjat snöa! Hallå va det inte vår igår?? kom tillbaka!

Ska snart börja göra mig och lillan iordning, ska hälsa på en kompis som fyllt år. va längesen man träffa henne. Ska bli kul!

åh! igår gick jag hur långt som helst förresten, mina vader är helt slut, gick ner på stan, mötte upp Evamy sen gick vi till södra bomhus. Helt slut va vi, och vid den enda bänken som fanns på hela vägen dit så står de självklart en hästjäkel där suck, så vi fick gå hela vägen utan paus. Heja Me och Evamy!



Eftersom det finns såna idioter (ursäkta uttrycket) som kommenterar ibland här så så lär ja nu gå igenom kommentarerna innan dom publiceras, tycker inte att folk ens ska behöva läsa dom dumma sakerna som kan komma upp :P


Nu fika dags *hihi*

kasst

Alltså fy fan va nya msn är kasst.. krångligt och segt och en massa onödiga saker bara.. bläää..

Annars då.. Vi har varit hos mormor hela dagen idag :) kom hem för ca en timme sen. En heldag blev de. Morfar kom också förbi.. hm konstigt att så fort man fick barn så fick ens mamma genast heta mormor osv. Hon sluta va mamma och blev mormor istället ;) haha men med den åldern så passa de så bra in så ;) *hihi*


Babysim

var ju hur kul som helst! Tilde älskade det. Trodde faktiskt inte hon skulle tycka det var så kul, men hon grina ingenting, följde me med blicken hela tiden. Längtar tills nästa torsdag! :D




Vår!

ja vilket härligt väder det är ute! Nu börjar de blir vår, så härligt. Blev så sugen på att bara ta bilen och ut och åka och lyssna på musik, men hade så mycket att göra idag så blev inte av. Var till BVC idag Tilde har vuxit 1 cm sen vi var där förra veckan, och gått upp 300 g! Hon kommer bli stor min sötgroda ;)
Var även till min barnmorska på efterkontroll, syndes inte ens att jag hade gått sönder något, så skönt. Så imorrn får jag bada med Tilde. Är ju första gången på babysimmet då :D

Trots det fina vädret ute så blir det soffan nu, så trött!

ha!

Blev ingenting av det jag skulle göra idag :) tog bilen till mamma och va där hela eftermiddagen, Nu är Evamy och Fredrik och Alva här, kollar på hockey å bebisar ;)

Gick ju inte så bra med Zeke hos Sara, Liam blev allergisk och sen var dom till Saras brorsa som tränar militär och Polishundar, och han tyckte Zeke var för osäker han rekommenderade inte Sara att ta honom, ifall hon ska ha barn i framtiden. Eftersom Zeke söker upp de han är rädd för så kan han lätt bli trängd och troligtvis så kommer han hugga då. Så nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kommer bli väldigt svårt att hitta någon som vill ha honom och är rätt för honom.. Funderar på avlivning, är nog det bästa för han. Men fick även tips om hundstallet. Ska ringa dom imorgon och se vad dom har att säga. Dom kanske har dom "rätta" kontakterna. We'll see.

Nu ska jag fortsätta umgås me dom andra :)


Superwoman

Imorgon så har jag planerat in att jag ska möta elin och fika och hämta böcker, träffa Jessica och Evamy och ta en promenad och fika kanske, vandra ända till mamma och lämna lite medicin, och allt det mellan kanske kl 11-15. haha vad tror jag att jag är för något? superkvinnan? hihi ne.. får nog ändra lite i planerna.. får se. men på nå sätt hinner jag säkert göra alltihopa :D

Nu blir det sängen
Natti natt


Zeke

Än så länge har det gått bra med Zeke iallafall. Han kom bra överens med båda hundarna även när dom var på hemmaplan, det är ju skönt, men kan ju ändras när som helst. Han var ju jätte trött igår efter allt ståhej hade ingen ork att göra något alls. Han hade frågat om han fick komma upp i soffan sen hade han legat där i knä på Sara med dom andra hundarna brevid sig.. Hoppas hoppas.



Min go gris

Under konstruktion

jao.. får hjälp me min blogg.. men hon va tvungen å fixa lite andra saker så hon kommer fortsätta senare.. så den e inte klar än riktigt :)

Bloggtorka

har varit det ett tag nu. Har inte haft så mycket tid att sitta vid datorn :)
Har varit en lugn helg iallafall, var förbi mamma/mormor en sväng på lördagen annars har vi bara varit hemma.

Igår var vi till BVC, Tilde väger nu 5464g och är 60,5cm lång. Stora damen! Efter det så gick vi ner på stan och mötte Tessan och Evamy och tog en snabbfika, sen gick vi hem och åkte iväg med Zeke och tog en "sista" lång promenad med honom. Han älskar att springa lös på det där stället hel tokig blir han, mammas lilla älskling. Idag ska vi åka till Hanna så kommer Sara som hon heter dit med sina hundar så ska dom få träffas lite där innan hon tar med honom hem på prov. Hoppas allt går bra. Ska även knäppa lite kort hos Hanna om vi hinner, både på Zeke och Tilde, hon är jätte duktig på att hitta bra vinklar osv, bra kamera har hon med.


Nu ska jag gå och ta fram kläder till min sötnos, sen ut med Zeke inge vidare roligt väder att bege sig ut i med barnvagn och allt.. bläää :S

Jag å Tilde


Pigg idag

Tilde har sovit så bra inatt. somnade 22 och vaknade kl 04 åt och sen somnade hon om och vaknade 7.30 så skönt :) då va jag jätte pigg. Så jag klev upp då. Tilde låg kvar och stöna å stånkade (bajsade) böt blöja så åt hon lite sen somnade hon om igen.. så nu ligger pappa och dotter och snusar i sängen. Vi som ska iväg idag trodde hon skulle vakna lite tidigare. men men hinner säkert komma iväg i tid iallafall. Ska kolla lite granna i garderoben nu vad man ska ha på sig.. det kryllar ju inte av kläder där inte..
:)

Veckan

Mattias är ledig hela den här veckan, skönt att få lite hjälp med Zeke på morgonen. Har fått en massa hjälp från mamma/mormor i helgen med Tilde har varit så skönt :) Zeke fick vara hos vår gamla granne, leka med deras dobermann tik. Kul för honom.
Har en väl planerad vecka nu iaf.. imorrn ska vi på köpis med Evamy och Alva, sen ska jag till Hanna, sen på torsdag ska vi hälsa på Tessan och Lucas se på kvällen blir det mat och hockey med Evamy, Fredrik och Alva, på fredag har jag en dejt med Elin. sen i helgen blir de nog och hälsa på min moster och Mattias mamma.. å säkert min mamma med.. skönt å ha lite att göra :)
Nu vaknar Tilde och ska ha mat

taa taa


RSS 2.0