Campinglivet fortsätter

Har ställt upp husvagnen i Rullsand dom sista veckorna på semestern. Flyr lite från kaoset hemma nu när vi håller på och flytta. Åker och flyttar lite på dagarna och sen sover vi i husvagnen. Idag blir vi nog kvar på campingen, så fint väder idag! Kanske dags å kliva upp och njuta lite av det fina vädret!

Som sagt han är överallt :)


Sömntuta

Tilde som aldrig sover länge (längst är väl nio) sover hur länge som helst nu! Igår sov hon till halv elva, och nu sover hon fortfarande och då somna hon ändå tio igår och vi har varit vakna i över en timme jag och Vincent, ätit gröt och lyssnar på Mora träsk och V gnäller lite då och då men hon sover ändå! Hon är ju ändå kvart i tio nu, hon brukar alltid va först upp. Hon har blivit så himla stor den här veckan. Hon går iväg på toaletten själv som är ganska långt bort, säger inte ens till utan bara går. Är ute i lekparken själv hela dagarna, gungar helt själv. Min duktiga prinsessa! Igår åkte vi helikopter, det tyckte hon var häftigt, sen satt hon i en sån där helikopter man får stoppa mynt i så åker den lite med Julle hela kvällen ;) kom och tjata efter fler tior hela tiden och när dom va slut blev hon jätte arg :)
Idag är sista dagen här på campingen, vill inte åka hem vill va kvar länge länge. Trivs skit bra här, och barnen med. Den där skilsmässan som alla pratat om är låååååångt borta ;) ingen av oss har knappt haft en sur min på hela veckan. Idag har vi fint väder så ska försöka hoppa i sjön med barnen idag. :D


Ne men hej solen

Kommer du och visar upp dig på vår första lediga dag, så trevligt! Igår regnade det när vi kom till sommarvik och när vi skulle gå och äta så öste det verkligen ner (tur vi fått upp förtältet då) men sen när vi ätit och så så blev det jätte fint väder! Vi har typ 10 meter till lekparken så ungarna spendera all sin tid där nästan. Vi gick ner till badplatsen en sväng på kvällen och skulle kika hur det såg ut, det slutade med att jag blev så nerstänkt av J och R så jag slängde ner mig i vattnet med linne och trosor! Tilde var modig hon badade hon med och gick ut i vattnet själv <3 Vincent var inte lika nöjd med graderna på vattnet. Han tvärslockna i vagnen innan vi kommit upp till husvagnen sen och dom andra barnen var i lekparken och lekte till kl va halv elva. Det blev en lyckad kväll, tror vi kommer stormtrivas här ;) och natten gick hur bra som helst alla sov jätte bra och ingen blev väckt eller så av oljud.


Härliga vecka!

Idag åker vi till campingen efter en härlig vecka i Hällefors. Min älskling har slitit arslet av sig hela veckan (vi andra har också försökt hjälpa till, men han har fått tagit det tyngsta lasset) han har varit så duktig! <3 Igår blev han precis klar med det sista runt tio på kvällen, snacka om precis! Men nu har Emil ett nydränerat hus ;) jag har fixa med husvagnen under veckan, städa den och packat, varit å köpt dom sista grejerna mm. Har hunnit träffa min syster Mia också en sväng, hon bor i Nora så åkte dit och träffade henne, vi gick runt lite där sen fikade vi. Dom spelade in nån film precis där vi fikade Ola rapace var med :) Sen efter det åkte jag och Patrik in till Örebro och åt lite mat och gick på bio. Va mys å bara få vara vi två. Farmor och farfar tog Vincent hela natten också så vi fick sova. Snälla dom! Nu sitter jag i soffan och väntar på att resten ska vakna. Ska bli så mysigt å få komma iväg, Tilde och Vincent har sovit med oss i husvagnen nu nån dag och det har gått jätte bra. Så det här kommer gå hur bra som helst tror jag.
-------------------------------------
Så svårt å få upp inlägget så det blev lite konstigt nu. Kl va nio när jag skrev det. Jävla http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se å strula när man vill ha bilder upplagda.


Dags å kliva upp!

Ligger i sängen och har lite Morgonmys med Vincent. Fast nu börjar han bli så pigg så nu är det mer hopp och studs och vift med armar än pussar och kramar :) Dags att kliva upp och äta lite frukost. Idag ska jag träffa min syster Mia på eftermiddagen, vi har inte setts på 14 år. Ska bli skoj! Hoppas vädret kan skärpa sig nu!


Här sitter jag

På en stubbe och tittar på mitt hjärta när han gräver, skulle kunna sitta en hel dag å titta på honom så imponerande! Han är duktig min karl :)


Blir aldrig som man tänkt sig!

På med träningskläderna, gav Vincent mat och skulle bara byta blöja på honom innan jag skulle plocka upp Thina och åka till bollan och gympa lite. Men nej nej! Öppnar V's blöja och ser att hans pung är alldeles svullen och lite blåaktig. Ringde 1177 och dom sa att ja skulle åka till akuten. Och där har vi suttit tills precis nyss, åkte halv sju. Vi fick komma in direkt och dom kollade på pungen (V njööööt! Aldrig sett han så avslappnad ;) ) dom trodde de va ljumskbråck så vi fick vänta på ett ultraljud, gjorde de och dom konstatera att de nog va ett vätskebråck. Fick sitta å vänta på att en läkare skulle säga samma sak sen fick vi åka hem och vänta på en ny tid om några veckor å se om de blivit bättre. Tur man har världens snällaste barn! Dom var lugna och glada hela tiden där borta. Det sista Tilde sa när vi gick ut från akuten va
- jag var såå duktig som kunde hålla tyst och inte prata med alla folken därför fick jag en chokladboll för jag va tyst när doktorn prata :) <3 Nu har jag landat i soffan och ska slappa lite innan sängen. Natti!


SEMESTER!!!

Nu är det bara 2 (!!) dagar kvar sen tar min älskling semester! Första gången han tar semester på typ 12 år. Och hela 4 veckor ska han vara ledig! Det har han verkligen förtjänat! tänk att få vara tillsammans i fyra veckor, ska bli så härligt! Vi börjar med att åka till Hällefors och umgås lite med p's föräldrar å bror. Ska dränera runt Emils hus tar ca en vecka. Jag ska vara med lite där å kika (nyfiken hur det går till) och fixa och dona lite med husvagnen så den blir ren och redo för lite camping ;) Sen på söndagen veckan efter sticker vi till ett ställe som heter Årjäng, är en familjecamping. Och där ska vi stanna i 8 dagar med en utflykt till Liseberg också. 5 barn och P och jag. Det blir mys det!! Men fasiken vad jäkla mycket det är å komma ihåg med packning å allt. Säng, sängkläder, kläder till alla, regnkläder, skor, tandborstar, blöjor, mat, solskydd blabla listan är oändlig!! Sen en flytt direkt efter på det också när vi kommer hem. Ska bli skönt att komma bort och koppla bort kaoset i några dagar. :)

Fina fina du! Älskar dig!


Mina Sötnosar!


Mina Sötnosar!


Proof!

Här har ni bevis, jag rör faktiskt på mig på gympan, jag kollar inte bara ;))


RSS 2.0