Fredag Lördag

Igår åkte vi till ockelbo marknad med Elin och Jocke. Är  så mysigt att gå på marknader, hitta mycke fint till Tilde. Men vi köpte bara 2 par byxor, jätte sköna, liknande harembyxor fast inte med de där hänget.. Hon älskar dom, är jätte lätt att röra sig i dom som att vara naken, fast dom ändå skyddar mot solen. Vi var där i några timmar, sen åkte vi hem, Mattias gick och vilade för han skulle jobba på kvällen, och jag och Elin gick ner på stan och fikade och Jocke åkte till en kompis. Vi kom ner på stan runt halv nio. satt och fikade på mingel och bar sen gick vi runt på stan ända till ett. Tog en fika paus på subway också :P Va mysigt att bara gå runt och titta på allt folk. Träffade min moster också så stod och pratade med henne ett tag. Tilde sov mest hela tiden, tills nån jävla raggare åkte förbi och dunkade med handen på bilen så hon vaknade. Men vi var på väg hemåt då iaf så. Underbar dag var det iaf!

Idag har vi varit på furuvik hela dagen. Var där med Mattias syster och brorsa med familj. Va jätte trevligt men måste ju säga att för dom där priserna så tycker jag inte att de va så mycke. Är ju svin dyrt att bara gå in på furuvik och sen ska man äta, dricka, åka karuseller. Går ju fan en hel årslön om man ska va där en hel dag ;) Ne de där tycker jag dom ska förbättra. Dom tar 175 kr för ett åkband och då kan man fan räkna deras karuseller på en hand.
Men va himla mysigt att gå runt i parken iaf. Men värmen gör verkligen att man blir helt slut. Vi orkade knappt gå till bilen sen.. Tilde har bara legat och myst i vagnen eller suttit i bärselen. Hon har varit jätte snäll (som vanligt!)
Mattias ska snart iväg och jobba idag igen.. Blir nog en tidig kväll för mig och Tilde. Imorrn blir det kanske bad med Elin, får se. skulle jätte gärna vilja åka och bada iaf.. Mattias jobbar även imorrn, fast inte så sent.
Nu blir det tv!


Faster skämmer bort

Tildes faster har köpt sååå mycket saker till henne så oj oj OJ =) Hon har varit neråt i landet i några dagar och oj vad hon shoppade loss då. Hur mycke kläder som helst! Jätte söta!




Och idag fick hon detta av hon också..


Man blir lätt bortskämd när man e liten å så söt ;)  Alla köper kläder åt Tilde, är jätte kul att få sånt. Älskar ju kläder själv och tycker det är precis lika roligt att klä Tilde :P Jag köper jätte mycke kläder till henne plus allt hon får, ni kan ju tänker er hur mycke kläder hon har då.. det är fullt! ändå tycker jag det är svårt att välja vad hon ska ha på sig varje dag..

Men naken är ändå bäst...

Dålig på uppdatering!

Har verkligen varit dålig på att blogga nu. Sitter inte så mycke vid datorn och gör jag det så spelar jag ;)
Tilde har fått ännu en tand nu, brevid den första båda två på nedre käken =) så gulligt. Hon bet Mattias idag i fingret så han började blöda =D
Har inte gjort så mycke om dagarna, varit med Evamy och Alvispalvis varje dag nästan, lär passa på innan dom flyttar! Igår satt  vi i bollan och fikade med några från Evamys föräldragrupp, mysigt! ska fika med dom nästa vecka också. Idag har de varit lugnt, Tilde fick sin 5 månaders vaccination idag. Det gick jätte bra, hon blev knappt ledsen, Hon väger nu 7530g och är 67,4 lång min stora tjej!
Ja mer händer det inte här.. Imorrn ska jag hjälpa Evamy med passning av Alva så hon kan packa. På fredag flyttar dom. Jätte tråkigt! Men vi kommer i sommar och hälsar på..

Lite bilder på sötnosarna..

Don't bite me!

Tilde har fått sin första tand! hihi så gulligt, och än så länge så är hon iaf snäll och biter mig inte =) Men matvrak som hon är så kan hon ju inte slösa tid på att bita mamma i tutten för då kommer de inte nå mat ;)

Vi håller på att göra oss iordning nu ska iväg till mattias mamma en sväng och äta lite sen ska vi hem så kommer Evamy med familj och ett till par som  vi aldrig träffat (kompisar till Evamy) vi ska grilla här hemma och äta massa gott och bara ta det lugnt och ha trevligt!

Härligt väder har vi fått också eller hur? ;)

Nästa vecka ska jag klippa mig... spännande!

massa kläder =)

Vi var och shoppade i onsdags. Alla fick nya kläder, fast Tilde fick nog mest =) massa sommar kläder! Nu väntar vi bara på att sommarvädret ska komma fram så hon kan få använda dom. Jag köpte några tröjor, och Mattias köpte byxor och skor.
Jag har varit sjuk till och från hela veckan, började förra fredagen me att jag fick ont i halsen sen har det blivit bättre pch sämre lite hur som helst. Nätterna har varit värst, drygt :S har t o m haft astma det var de längesen jag hade. Igår låg jag inne hela dagen och idag känner jag mig mycke bättre. Har varit och fikat med min moster, skönt att komma ut lite!

Nu ska jag och Tilde åka och hälsa på mormor som fortfarande ligger på sjukhuset. Men imorrn får hon komma hem på permis ;) hoppas hon inte blir sämre igen. Blir hon inte de får hon komma hem på måndag!

Ikväll blir det mys med "moster" Elin. Mattias jobbar som vakt fre,lör och söndag, haha på söndag är de på jerry williams han skulle jag velat sett, men min skit unge tar ju inte flaska ännu...

Regn regn regn.. kan väl iallafall vara uppehåll!

Sega dagar

Idag har de inte varit särskilt mycke fart på nån av oss. Har legat och kollat på film hela dagen. Tilde har mest sovit från och till hela tiden. Hon har sina dagar ibland när hon bara sover :) Jag känner mig lite krasslig så orkar inte så mycke. Vi tog ett bad iaf hon och jag medans pappa var och köpte mat :D sen blev hon så trött, hon har väl sovit i nästan 2 timmar nu lill skruttan!

Ska hälsa på mamma min idag tror jag, hon har ju så tråkigt på sjukhuset. Tänkte komma så hon får komma ut lite, hon tar sig ingenstans utan en rullstol, och den orkar hon inte köra själv. Fast de har iaf blivit lite bättre, sänkan är strax under 500 nu så de går åt rätt håll.

Nu lär jag hänga lite tvätt och klä på mig nå annat än myskläder!

Tilde är här

Tilde älskar en låt som vi sjungit på babysimmet.
Texten:
Å Tilde är här
Å mamma är här
Se va roligt att också lilla moster
Och i vårt glada gäng ser vi Annikus här igen
Å va roligt att också lilla Tilde är här

Dom flesta vet nog hur sången går.. Men jag och moster Elin har gått ett steg längre me låten idag! Sjung den som en raplåt eller rock/metal.. eller varför inte som en ballad (min personliga favorit) 
Sitter just nu hos Annika och gör om denna underbara låt! Annika gapar om att hon är rädd att securitas ska komma haha tänker er, de knackar på dörren och dom står där och säger att grannarna klagar på att vi sjunger barnsånger för högt hihi...

Igår var en riktig slapp dag, Vi kolla på film hela dagen. Evamy med familj kom runt tolv tiden sen låg vi i soffan hela dagen och kollade på film och åt godis precis hela dagen. Eller killarna smet från soffan när vi kollade på bröllopsduellen.. haha dom spelade plockepinn (hahaha) =)

Ne nu ska ja gå och natta min lilla besi..

Fikat!

Förutom att tjafsa på bloggen så har jag faktiskt varit och fikat idag. Träffade Evamy och Fredrik me lilla Alva på stan idag, tog en kladdkaka och satt och tjattrade lite om mat (ovanligt?? fast va faktiskt te dom små :P)  Tänk att dom har blivit så stora att dom kan börja äta mat nu =)

Va även till mamma idag på sjukhuset, stackarn får ligga där så här länge, hon blir nog kvar några dagar till hon är verkligen inte bra. Fast hon verkade lite piggare idag motför igår. Hennes sänka var över 600 (den ska väl kanske vara under 20) hon har var i hela magen så nu har dom fått tömt henne på de. Hade blivit lite bättre efter det iaf.. får hoppas hon blir bra snart stackars lilla mamma!

Igår var jag till valbo med "moster" Elin och Joel, haha han är så himla skön Joel man måste säga hej till Tilde hela tiden annars blir han arg. Hihi Efter valbo va vi hem till Elin och satt upp hennes rullgardiner som hon köpt haha de blev bara trassel av alltihopa :P

Ne nu ska vi kolla på en film, det var verkligen inte igår man hade tid och göra de. :P

RSS 2.0