Hur är det möjligt?

Varför gör dom inte spjälsängar lika stora som en vanlig säng, typ 180 cm bred? Seriöst då skulle ingen bebis vilja ligga mellan sina föräldrar för enda anledningen att dom gör de är ju för att dom ska kunna bre ut sig ;) Förstår inte hur nån som är 75 cm lång kan lyckas ta upp 120 cm av en 180 säng! Och typ 3 kuddar på bredden så en annan får ligga utan kudde längst längst ut på kanten. Min lilla skruttunge <3
Det hade gått bra och vara borta från mamma tydligen det enda det verkade som han saknat när han kom hem va storasyster och mammas tuttar! Å vad han tuttat haha ;)


Fatta!

Ligger i soffan och njuter av tystnaden. Det är HELT tyst hemma och det är en annan slags tystnad än när Vincent är hemma för nu vet jag att ingen kommer vakna. Man kan verkligen slappna av och inte skynda fram något, härligt! Nog för att jag saknar mitt lilla busfrö men behövde lite vila! Har sovit redan en timme på soffan medans Tilde satt bredvid och lekte med smurfarna :)

Trodde damen skulle bli glad när hon fick ha sin mamma för sig själv men hon har smågrinat några ggr och sagt att hon saknar Vincent och att hon älskar honom. Hon frågar hela tiden om han kommer snart. Riktig syskonkärlek <3


Lite bilder

Dåliga blogg.se appen strular ju så jäkligt när man ska lägga upp bilder i ett inlägg. Så blev lite dåligt med bilder på några inlägg nu. Fast nu sitter jag med ipaden å då funkar de bättre :) lite bilder från Ullared resan å min födelsedag :)


Snälla

Snälla lilla söta prinsen kan inte du tänka lite på din mamma ikväll och somna innan nio så mamma kan få titta på revenge och bara ta det lugnt iallafall i en timme. Snälla du. Jag lovar du ska få mammas tutte så mycket du vill efter det isåfall! ;)


Jetlag

Måste fått det efter Ullared resan ;) helt slut idag. Ingen bra dag å vara det på, hundratusentals saker å plocka upp, en Tilde som varit hos sin pappa i helgen = världens grin och tjatunge och en bebis som nog håller på å få tänder och är trög i magen. Nu ligger båda två och snusar, får se hur länge lugnet håller i sig, Vincent är täppt i näsan och Tilde har stopp i magen så hoppas det inte kommer nå i sängen inatt :/

Idag var Annika förbi med min födelsedagspresent en smörgåstårta! Sjukt god var den! Tänkte bjuda på de imorgon så långt det räcker ;) har även beställt tårta av Emma :) sen va även min underbara mor här idag och hjälpte mig med barn och plock. Världens bästa mamma! <3 Nu ska ja kolla tv sen däcka!


Vakna nu då!

Ligger i en jätte mysig stuga och väntar på att mina favoritkillar ska vakna :) så sjuukt sköna sängar här, och kuddarna! Min nacke älskar dom. Synd man har en lillplutt som ligger och tar lite plats så man inte riktigt kan slappna av. Blev en låång dag igår, klev upp fem och kom i säng elva igår. Vi var väl framme i Ullared runt tolv tiden, åt lunch först sen begav vi oss in i kaoset! Var faktiskt okej med folk tycker jag. Och fy vad kläder jag hitta! Både till mig och barnen. Kul! Vincent är då världens snällaste unge. Inte ett pip på hela dagen, först 6 timmar bilresa, sen 7 timmar i en affär och han är ändå hur lycklig som helst. Han hade nog t o m lite ont i magen men sa ändå ingenting, han gnällde lite när han va hungrig bara. När vi kom till stugan runt nio så sa hon som har stället att hon va lite förvånad att han va så glad trots en dag på Gekås. Vår underbara unge! <3 ska snart kliva upp och packa ihop allt och äta lite frukost sen blir det mer shopping!! Stackars mig va? ;) se om jag kan komma förbi klädavdelningen idag då, kunde inte de igår dom bara drog i mig kläderna ;) måste nog blunda idag och bara GÅ FÖRBI!


På väg!

Nu är vi på väg till Hällefors. Ska sova där en natt sen imorgon drar vi vidare neråt i landet. Vincent är på topphumör (som vanligt) och sliter och slänger med solskyddet och låter för glatta livet :)
Nu känns det inte som att nacken är bruten längre ;) knakade rätt rejält idag och han sa att musklerna nästan krampade och va jätte svullna så han förstod att jag hade lite ont ;) ska ge fasiken i å bära lillskrutt något nu när Patrik ändå är hemma. Så skönt å få va med honom några dagar extra denna helg! :)


Tillbaka.

Hos kotknackarn ;) fan nacken vill inte ge sig, hoppas att det blir bra denna gång.. Känns fan som nacken är bruten just nu..


Syskonkärlek

Så gulligt när dom står och leker bredvid varann :)


Thank you!

Tacka vet jag fem minuters metoden! Funkar så klockrent! Provat bara nån dag och ändå så somnar han hur fort som helst redan, alldeles själv! Gick in 3 ggr till honom idag med kanske 2-3 minuters mellanrum och sen sov han. Gick lika bra med Tilde när hon va så liten. :)
Läste God natt Alfons för Tilde idag, och då blir ju han så förfärligt törstig i boken. Sen när ja skulle gå så säger Tilde mamma jag är så törstig, jag är så förfärligt törstig kan inte du gå och hämta lite vatten åt mig? :) Gullunge!!


Så trött

Ligger hos Annika i soffan och bara slappar, så trött idag! Vincent sover men antar han vaknar snart. Önskar min älskling va här, saknar honom! <3


A men hej solen!

Varit ute och gått i flera timmar idag. Hur trevligt som helst! Vi gick först till Evamy och fika lite sen gick vi allihopa runt och kolla lite på radhusen och bara mös. Stanna till vid nån lekpark då och då så barnen fick leka. Hitta ett radhus som va till salu. Tänk om vi kunde köpa det! Perfekt läge. :) Tilde och Alva lekte hur bra som helst idag och Alva ville följa med hem till oss men det gick tyvärr inte, sen på hemvägen så sa Tilde helt plötsligt att hon ville bo hos Evamy och Alva hon ville inte bo med mig och hon skulle sova hos Alva. Brukar alltid låta tvärtom annars att hon inte vill dit. Gullungar!
Satt mig precis i soffan nu, Patrik har åkt till husvagnen. Så tomt hemma utan honom.. Men han kommer på onsdag igen! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/984881/images/2012/pic_202439801.jpg" class="image">


Solen är här!

Vi fick bättre väder! Har tagit det lite halv lugnt idag, precis ätit lite potatisgratäng och korv. Ska hoppa in i duschen nu sen ner på stan och kolla på lite bilar. Se vad vincent tycker om det då ;)


Wii!

Ha en trevlig helg allihopa! Hoppas vädret blir lite bättre!


Ghaa!

Seriöst jag HATAR tele2 reklamen eller vilket jävla skit dom gör reklam för, har inte kunnat kollat så långt för det kokar över i mig när jag bara hör den. Jooohaaan bla bla bla. Dom kunde fan inte hitta nå drygare personer. Fy!! :) vilka problem jag har ;)


Vad jag är glad

För min mammas skull! Hon har varit så sjuk och haft sån otur, alla sjukdomar har satt sig på synen. Hon ser nästa ingenting. Kan inte se ansikten riktigt eller marken, eller texten på tv'n. Måste ha fördraget hemma för hon tål inte ljuset. Och det går inte att bota utan kommer bara bli sämre. Men idag fick vi en glad nyhet!! Var på ögonkliniken och när dom ska undersöka hennes ögon så har dom i droppar som vidgar pupillerna och när dom gjort de såg mamma mycket bättre, kunde se ögonen på folk och såg klockan mm. Och så säger läkaren att dom såg att hon fått grå starr och den brukar kunna bli bättre om pupillerna vidgas och den gick att operera! Så kanske kanske kan en operation göra att hon får tillbaka liiite syn iaf. Jag hoppas verkligen de. Tänk kanske kan hon gå till affären själv mm. Och kanske t o m åka moppe igen! :)

Älskar dig mamma! <3


Ny färg i håret

Varit till frissan idag, färgade och gjorde lite slingor och fräscha till topparna lite. Skit nöjd med färgen, klippte inte så mycket tänkte sätta i löshår nästa gång så spar lite på längden.

Igår grillade vi hos Johanna, stack iväg och köpte en grill så vi kan gotta oss hela sommaren! Skit gott blev det! Det kommer garanterat bli fler såna middagar i sommar :)

Bilden på håret blev inte så bra, färgen är tydligare än så!


Som att vända på en krona

Alltså en dag för typ två veckor sen vaknade Tilde och va 500 000 ggr grinigare än va hon brukar vara. Hel galen och så jäkla tvär. Allt va nej och vill inte och skulle ha allt och gapskrik om hon inte fick som hon vela. Hon va tvungen att säga vill inte till allt så om man fråga henne om hon ville gå och sova eller äta godis så kunde hon inte svara på frågan eftersom hon va tvungen å säga vill om något. Så jäkla envis, jag och Patrik har gått i taket här hemma. Sen i söndags så vakna hon och demonen hade lämnat henne. Hur go som helst och jätte glad och lyssnar och gör som man säger igen. Hur kan man bara heländra sig så på en natt? Måste va jätte jobbigt för henne med.. Va samma sak nån vecka innan hon fyllde 3 år. Hoppas detta va sista gången 3 års trotsen hälsade på :) (jo men visst) nu är hon världens underbaraste igen! (fast på nå sätt så är hon lika underbar när hon trotsar också) mammas lillhjärta!


Solen lyser!

Var ju så härligt väder idag, så vi tog en promenad upp till mamma. Det är ju såå skönt att sova i vagnen. Humle och Dumle :) <3


Veckan som varit

Varit en lååång härlig helg! Vi börja lördagen me att Tilde spydde så den dagens planer sköts upp. Blev inne hela förmiddagen men sen va Tilde så pigg så vi tog en promenad i det härliga vädret! Gungade lite i lekparken också, Vincent gillade de, och självklart Tilde! Söndagen grillade vi hemma hos Annethe med familjen Söderqvist/strid hur gott som helst! På måndagen skämde min älskling bort mig (som vanligt) och köpte en iPad 2 åt mig! Fick välja va jag ville men tog en 2:a :) skit nöjd! Så härligt å sitta med den istället för dator/mobil. På kvällen grillade vi hos Evamy å Fredrik lika gott denna gång ;) avsluta med å gå till mamma å snacka lite skit sen hem å sova :)
Tisdagen åkte vi till ett ställe och kolla på när småfiskar leker (sjukt mycke fisk) tog med mackor och mös lite. Sen hem och tog det lugnt. Så härlig å lugn helg! <3


...

Det här inlägget skulle ju postats förra torsdagen men hade tydligen blitt fel så slänger väl in de nu då. 26/4
Igår var jag HELT barnledig i typ 6 timmar. Fatta vad skönt det va! En 3 åring som kommit in i nån trots igen och en liten som kommit på att mamma kan försvinna så henne måste man se hela tiden och ligga på på nätterna. Det va skönt och tyst att bara få va hemma utan barn. Hade Annika på besök hela tiden och lilla Raz men han sov hela tiden nästan :) fick smörgåstårta av henne, skitgod va den. Hann med å sola också. Städade hela hemmet och bytte sängkläder överallt medans Annika va hos mig. Vincent han va hos min moster Annethe och det hade gått skitbra inte ett gnäll :) Tilde va hos farmor sin efter dagis. Har inte varit barnledig så länge sen Vincent föddes!
Idag va jag å Vince till Evamy sen åkte vi till leklandet med mamma, tog med Alva dit också. Sen följde hon me hem till oss och så blev det att hon sov över :) Tilde är mycket lugnare när hon har nån som kan distrahera henne ifrån att tjata ihjäl sin mamma ;) får se hur natten går. Nu sover alla barn. Ska kolla klart på revenge sen sova jag med! Imorgon kommer världens bästa älskling hem! <3


RSS 2.0