Pust och Stön

Har ju nästan träningsvärk i armarna efter all shopping igår   Kändes som att vi var in på varenda affär i hela Uppsala (trust me de var vi verkligen inte)  Med två barn och två killar som inte vill gå i klädaffärer gick vi snabbt en runda på Gränby köpcentrum och innan de gick vi på Ikea, barnenshus,skopunkten mm... Hitta nästan allt vi tänkt köpa iaf, och lite till   Var jäkligt trötta när vi kom hem. 

Tilde måste varit jätte trött för hon åt kl 12 inatt  sen vakna hon bara kl 5 och sen 9! Har varit några nätter nu när hon velat äta typ varannan timme men inatt sov hon bättre än hon nånsin gjort, undra om det är för att jag bytt kudde eller för att hon var så trött.. Men när hon vaknar annars så vrider hon ju bara på huvudet äter och somnar om så de är ju inte så jobbigt..kanske beror på kudden än då.. får se inatt hur hon sover

Nu ska ja passa på att plocka lite här hemma innan mina grisar vaknar


Syskonkärlek








och lite kärlek till mamma också ;)

Till stan

Som Evamy säger ;) idag ska vi åka till Uppsala, självklart följer Evamy, Fredrik och Alvis med också :) ska bli spännande och se hur de går. Ska packa in oss i vår xc90 som inte alls va så stor som vi trodde, men plats får vi allihopa. Får se på hemresan hur mycke plats det finns kvar till oss när vi packat in allt vi shoppat :D

Hm, imorse så höll Tilde på att böka (hon brukar göra det när hon vill ha mat) så helt plötsligt så slänger hon sig på magen. Hon har gjort det 2 ggr tidigare men då låg hon i soffan och det lutade lite, men nu gjorde hon de i sängen. Tokungen min :)

Ne nu ska jag vandra ner i förrådet och ta fram mina sommar skor :D men är fan inte kul att gå ner där blä tycker det är så läskigt. Men vad gör man inte för sina skor :)

                                                   

Lite snabbt

Tänkte bara skriva lite snabbt här. Ska snart ner på stan och träffa Evamy. Ska kolla lite på Lilla Blå dom har utförsäljning. Varmt är de idag med. Igår var de ju hur härligt som helst! vi var ute och gick på kvällen med, ja gissa vilka, och var ju typ 17 grader ute kl nio på kvällen!

Igår kom min farbror hit och hälsade på, han bor annars i thailand på vintrarna så han har inte sett Tilde. Tilde älskade honom hon skratta hela tiden :) Fick 3 jätte söta klänningar av han.
Nu hinner jag inte skriva nå mer lär göra mig och Tilde iordning så vi kommer iväg någon gång

Hej hej


Update

ja har väl inte hänt så himla mycke sen sist. Varit med Evamy typ varje dag :) varit på babysim, varit hos mormor.. typ de då.. har varit så jätte fint väder dom här dagarna. skönt snart är sommaren här!


bästa kompisar!


va i boulognern och fikade efter babysimmet!


haha Evamy är så vacker! (hade sååå mycke fulare kort på dej men för att va snäll så la jag ba upp denna ;) )


Glupska Evamy ska ha ALLT :)

Spruta

Idag fick Tilde vaccinationssprutan eller det var 2 st men hon fick dom samtidigt. Usch va inge kul alls tyckte varken hon eller mamma och pappa.. Kändes så hemsk. Hon var så glad skrattade åt BVC tanterna å va så lycklig och helt plötsligt så får hon 2 sprutor.. men hon grina i kanske en halv minut sen var det bra. Hade varit bättre om hon hade varit ledsen redan innan.. men men det är glömt nu iaf :) hon har varit som vanligt hela dagen, lite tröttare bara.

Nu har jag bakat två rulltårtor.. hmm vet inte riktigt hur dem blev får se snart.. ska smaka lite då :D Men tror inte det var min grej det där hihi.. Jag ska nog hålla mig till bullar.. ska nog göra såna till helgen tror jag.

Nu vill Tilde ha mat.

Taa taa

Promenix

Nu blir det en lååång promenad till barnenshus med Evamy (och Alva) :) Ska kolla efter en nappflaska där. Fast den finns på stan också men är nyttigare att gå bort till barnenshus än till stan :) Känner för att röra på mig idag. Som Evamy sa: Har du blivit sjuk?
hehe ne men tjock! :D



Nu ska vagnarna få rulla :P

Tilde

Hon har börjat räcka ut tungan hela tiden nu. Den är mer utanför munnen än inne i munnen nu för tiden. Hon är så söt. Helst ska båda händerna vara inne i munnen också (samtidigt som tungan ska vara utanför) Hon ser bra rolig ut ibland.
Vi har legat och sovit på soffan i nån timme nu. Så skönt. Hon ligger fortfarande kvar där. Kämpar med att få av sig strumporna (det går riktigt bra).  Ska väl göra oss iordning och åka och hälsa på farmor :)



Idag kommer Evamy med familj hem :) det var på tiden. Hon har varit borta sen i torsdags, pöh lämna mig på det där sättet! Som straff fick dom snö därborta ;)
Längtar tills man får pengar, då ska vi åka till Uppsala med dom. Ska bli riktigt kul! och alla får plats i xc90'n så vi kan åka en bil dit. Sammanlagt 2 timmars bilfärd med djävul eller gud på repeat underbart!

Soligt och Fint

Har ju varit jätte härligt väder i helgen, de skulle ju bli regn eller snö ju men blev soligt! Har varit lite små kallt idag men solen har ändå varit framme hela dagen :)
Har gått ut på en liten promenad sen har vi städat idag. Tilde har mest legat framför teven och skrattat. Hon är så snäll hela tiden. min mys tjej!
Nu är det Robinson..





Pöh!

Vad trodde jag? att de skulle funka med denna flaska? haha nix det gjorde det iaf inte :) Men har läst på ett forum att många gillar Dr Browns flaskor att deras barn inte tagit någon flaska men denna har funkat. men tyvärr så är jag pank så får åka och köpa den på måndag då. Hoppas hoppas hoppas att hon vill ta den.



Skruttan ligger fortfarande och sover med pappsen. Dom har det bra dom. :) själv ska jag nu inta ryggläge framför tv´n.

Dyket gick galant

japp de gjorde det.. fast va ju inget riktigt dyk, vi doppade näsa och mun under vatten. Hon såg ut som att hon inte tyckte de va nå speciellt :)
Har köpt en ny flaska nu NUK heter märket får se då om hon tar den då. Tror att Tilde aldrig kommer sluta amma. Hon kommer bli som dom man sett på tv som är 7-8 år och fortfarande tuttar på mammans tutte.. suck.. vilken unge man fått. Men hon har ju en poäng, mamma är ju bäst ;)

Hon ligger nu och sover i vagnen. sovit sen simmet slutade runt 14. tröttis.
Skriver sen och berättar hur de gick med flaskan.
Hej hej


Här ligger bästisarna och "chillar" lite :)


Tildes första dyk

Häh?


Plask och dyk

idag är det dags för babysim igen. Har varit uppehåll förra veckan. Idag ska vi dyka för första gången. Både spännande och läskigt. Men de går nog bra. testade igår när vi duschade och ha vatten över huvudet på henne och hon sa inget, hon tyckte nog de va lite kul.

Efter simmet ska jag gå till babyproffsen och kolla vad dom har för nappflaskor, ingen flaska jag testat har Tilde vela äta från. Hon liksom tuggar på dom bara, samma med nappar. Skulle ju va skönt om hon kunde ta flaska så man kan vara borta i mer än en timme nån gång.

Tv-spel

Har varit 2 dagar nu med massa tv-spelande :) Worms och Buzz har det blivit. Gissa med vilka?? ;P Jo Evamy, Fredrik och Alva! igår grillade vi även. Det var såååå gott. Vi gjorde så mycke mat så hela huset hade nog kunnat ätit :D Men bra de, fick jag mat idag med.

Tilde är som vanligt, tyst, snäll och hungrig! Hon hade en dag då vi var hos Lena och Håkan, när hon bara gnällde hela tiden. Men hon blev väckt hela tiden där plus att hon vaknade tidigt på morgonen också så hon var mest trött då. När vi kom hem sen och hon skulle gå och lägga sig så sov hon 7 timmar i sträck! Så ja hon va ganska trött :)
Men växer gör hon både på bredden och längden :P
Igår vände hon sig också från rygg till mage bara så där ändå. Hon brukar försöka med det lite då och då men armen brukar alltid vara ivägen men igår mosade hon den istället :D

Är fint väder ute nu fast kallt. Men funderar ändå på att ta en prommis upp till mamma.. ska ringa å se om hon e hemma först.

Sötgroda!


Alva kan blåsa bubblor!


HipHop Tilde

¤¤¤

Vilket härligt väder! idag ska vi vara ute hela dagen :) ska fixa lite med 740´n. Är så kul att hålla på med bilarna när det är sol ute. Vi är bjudna på middag idag med, hos Lena och Håkan, tårta blir det också. Hilde har fyllt 18 (usch nu känner jag mig gammal)  tiden går alldeles för  fort.
Nu ska jag och Tias spela worms! haha fy fan va längesen. I'm so gonna kick your ass ;)


En önskning från mattias..
rättelse.  tar bort soffpotatis och skriver dit, en intresserad tv tittare istället :D (han tyckte inte om ordet soffpotatis :P) inlägg den 9/4 hihii


påsk!

Idag blir det påskmiddag hos Mattias mamma. Klockan två ska vi vara där.
Just nu väntar jag på att mina 2 sjusovare ska vakna till liv. Tilde va lite kinkig hos mamma/mormor igår. Grina mest när hon var vaken. Ville mest tutta hehe och ligga naken funkade det med. sov ganska mycke där men bara korta stunder. Måste varit något jag ätit, för verkade vara magen som spöka. Trodde hon skulle sova dåligt inatt men nej nej, har bara vaknat 2 ggr, och hon sover fortfarande. Mitt lilla troll! Mattias kom hem lite småfull runt två tiden. Kul att han fick komma ut och göra nått själv. Nästa vecka kommer fälgarna till xc90´n förresten! :D
Nu ska jag passa på att göra mig iordning.

taataa

I love it!

En anka går in en bar och frågar bartendern ." Har du bröd ? " Bartendern: " Nej " Ankan : " Har du bröd ? Bartendern: " Nej vi har inget bröd Ankan : " Har du bröd ? Bartendern: " Nej vi har inget jävla bröd här " Ankan : " Har du bröd ? " Bartendern: " Nej ! Är du döv eller ? Vi har inget jävla bröd här! Frågar du om bröd en gång till spikar jag fast din jävla näbb i bardisken din irriterande jävel ! Ankan: " Har du spik ? " Bartendern : " Nej" Ankan : " Har du bröd

haha så dålig humor :P

Men Evamy

vad har du för en suris?? :P
 

Utkastad..

Haha ne det är jag väl inte men nästan :P Mattias ska ut och äta med lite vakter ikväll, så ska dom sitta här hemma före och dricka lite öl och så.. Känner mig lite ivägen om jag ska  vara hemma med Tilde då, så vi rymmer till mormor :) Äta god mat och lata mig tänker jag göra där :D Så får Mattias ha lite trevligt utan sina sötnosar :P Han har slagit på stort och köpt 4 öl!! japp gott folk jag kommer ha en däckad karl här hemma sen ;) Ne men bra att han tar de lugnt när Tilde är hemma.
Just nu sussar vår lilla go bit i sin säng. Hon blev helt slut efter att suttit och tittat på Rädda Willy i kanske en halv timme. Hon kommer bli som sin far en riktig soffpotatis. Hon älskar att titta på tv'n. Bra det för då kunde jag dammsuga och skura golven medans hon satt så nöjd framför dumburken.
Ne in i duschen sen kommer väl killarna..

Söt rosett va?? :P


Va och fikade med Evamy igår  :)


Och var till Mattias mamma. Här är deras hund hero. sötnos!


Åååh

Är ju truckmeet på High Chaparral i år igen! Var där förra året med Elin var hur kul som helst ju. Så jäkla snygga lastbilar. Men blir väl lite svårare i år att åka dit. Är ju så tidigt i juni har inte hunnit fått några pengar, så blir det lite krångligt med boende och så när man har Tilde :) Men vi hade iaf tänkt åka neråt dit nån gång runt juni och gå på ullared. Då ska Fredrik och Evamy med Alva också följa med! tur att vi har en sjusitsig bil. Hoppas det blir av för de kommer bli såå skoj.. Fast..... efter 8 timmars bilfärd med Djävul eller Gud på repeat kommer nog göra oss tokiga... jag får nog ta ett snack med Tilde om det där :P


Förra årets vinnare tror jag... Så snygg. Tänk om man fick köra en sån här fin istället för rosthögarna man fått köra :) men drömma går ju ;) Så jäkla snygg båge..

japp

Nu är Mattias pappa till Tilde på papper också :) Var till familjerätten idag. Vad papper man skulle skriva på, och vittnen va tvungen att närvara. Men men nu är det gjort. Nu har vi gemensam vårdnad.

Tråkigt väder det varit idag. Var soligt när vi åkte till familjerätten men före och nu är det mulet igen. Hoppas på bättre väder imorgon.
Annika var hit en sväng på fika idag trevligt att träffa henne igen var ett tag sen!
Funderar på att gå/åka till Evamy nu och äta upp deras tigerkaka... om jag orkar :P
Tänkte hälsa på Elin men vet att tiden går så fort när man träffar henne och jag tänkte vara hemma igen till åtta.. så får nog bli en annan dag vi åker dit, när vi har mer tid :)

Ha!

Blev ingen fika, blev en heldag ute hos Tessan istället. Satt ute i solen och pratade, osså grillade vi, hur gott va inte det då! Fläskfilé och potatisgratäng. Årets första grillning, det tackar vi för! :D Tilde sov genom hela besöket nästan typ 6 timmar. va skönt att sova ute.

     

Lite bilder



Ni får gå in på min bilddagbok om ni vill se fler bilder :) finns under mina länkar.

Helgen

Vilket härligt väder det varit i helgen, igår regnade det lite grann men sen blev de ju sol igen! I lördags så gick jag och Evamy på en promenad, gick till gasklockorna där Idol höll till. Trodde vi skulle få se lite roliga folk, men de va nästan tomt på folk när vi kom. Mattias jobbade där så stod och pratade lite med honom iställe :) både Tilde och Alva va lite kinkiga, men Tilde blev lugn av att lyssna på Djävul eller Gud så de va ju tur de. Hihi ska nog ringa te Sigge och be honom tacka Håkan för den låten :P knäppte lite kort med kameran på promenaden, är jätte kul att knäppa när korten blir så bra, ska bara ta mig tid att läsa lite om kameran så kan man kanske få ännu bättre kort.


Alva fick sitta i bärsele :)


En trött Alva




Igår mötte vi upp Evamy och fredrik (ovanligt?) på stan och åt frukost på Java, så gott! Köpte några bodysar till Tilde också, hon har nästan inga kläder. Hon växer så himla snabbt!

Nu ska jag göra mig iordning ska träffa Annika och ta en fika tror jag :)
Tjingtjing!

Sol!!

Åh vilket härligt väder det är idag! Jag och Tilde tog en promenad upp till mormor :) eller ja.. jag fick gå och Tilde åkte snålskjuts i vagnen :P

Idag fick vi äntligen kameran som vi köpt, så ska hem och komma underfund med hur den fungerar sen :) En Nikon D40 har vi köpt.

Nu blir det ut i solen igen..mm


hemma igen

Pust va seg man blev efter simmet, en halv timme och man är helt slut, förstår att Tilde somnar så fort hon hamnar i bilbarnstolen :) Tilde  va lite trött på babysimmet, vi tog en matpaus på 5 min sen va vi med igen men tog det ganska lugnt, hon hann inte sova så mycket innan så hon va lite trött.
Föräldragruppen va väl så där, har ju mina kompisar redan som har barn, så känner att jag liksom inte behöver känna så många fler med bebisar :) sen klickar det inte så där jätte bra med dom som är med.  Men va kul att se alla igen och höra hur det hade gått för dom.

Nu är älsklingen och klipper och färgar håret. Äntligen. Den här gången blir det halva vitt och halva svart, tycker han är så fin i den frisyren! :)

Ikväll kommer Evamy, Fredrik och Alvis hit och spelar lite buzz, fan va kul! haha skrattar fortfarande när jag tänker på sist då när vi satt 4 st och lyssnade på en låt som spelades så börjar alla digga omedvetet.. haha!

Nu städdags! (Evamy förvånad?? :P)

Bloggtorka

Vet inte vad jag ska skriva, kommer på massa att skriva men då är jag inte vid datorn, och eftersom man har ett guldfiskminne så kommer jag aldrig ihåg vad det var när jag väl sitter här.
Är ju så härligt ute nu, man vill ju bara vara ute och göra saker, inte sitta inne vid datorn och blogga :P

Har shoppat lite nya kläder nere hos syster, kul faktiskt, har ju inte köpt något till mig själv sen oktober, och då var jag ju gravid. Nu vill jag bara att de ska bli riktig vår!

Vi satt på sommardäcken igår på 740'n den blir så snygg i dom fälgarna! Och Mattias har beställt nya fälgar till XC90'n nu också, den kommer bli riktigt snygg. Ska förresten åka till volvo någon dag tänkte jag och fråga dom hur dom hade tänkt att jag skulle kunna åka med min bebis nånstans med bilen när jag har airbag i fram och bältet i bak inte går runt barnstolen.. ? visst kan man ta bort airbagen men det får ju jag betala för. Ska kolla om dom inte kan stå för den kostnaden, eller iaf halva eftersom bältet inte går runt. Kasst, en sjusitsig bil som bältet inte går runt en barnstol på, man kan väl tro att de är många barnfamiljer som köper dessa bilar.. kassa volvo

idag ska vi träffa föräldragruppen för första gången sen vi fick barn, 10.30 ska vi dit, sen 13.10 har  vi babysim, blir llite tight! men ska bli kul iaf, Hoppas Tilde kan sova lite på träffen så hon är utvilad till simmet sen. Ska nog till Tessan i eftermiddag med. Fullt upp!


RSS 2.0