Fredag!

Idag kommer äntligen Patrik hem. Känns som vi inte setts på evighet. Blir nog en lugn helg, kanske en grillning på lördag hos en arbetskamrat till Patrik. Och om Vincent får bestämma så blir det en gräsklippning också så han får åka med ;) Han satt igår på den och "körde" medans jag plockade lite i garaget. Har varit bara han och jag sen i tisdags när Tilde följde med mormor hem. Hon vill inte hem till sin mamma något haha. Fast förstår henne då hon blir bortskämd där borta och inte har en lillebror som stör :) Men idag hämtar jag henne så jag får träffa henne några timmar iaf innan hon ska till pappa sin.
Ska nog iväg en snabbis till köpis och kolla efter en långklänning, finns ju inga alls nu när det borde vara tid för det, hitta en perfekt när jag var till köpis med Emma i veckan men fanns ej min storlek. Hoppas dom fått in idag :)

Underbara barn ❤


Ännu en födelsedag

Pappa har åkt för en liten stund sen. Han fyller 50 idag :) Vi firade honom hemma hos oss. Emma hade gjort en jätte god smörgåstårta som vi smaskade i oss. Vi gjorde en liten skylt också som vi hängde upp på staketet enbart för att retas med pappa lite ;) Va en lugn och mysig dag. Va bara Emma, Petter och mamma sen jag och barnen och självklart pappa. Mamma åkte med Petter och Emma runt sju tiden, hon tog Tilde med sig så blev bara jag och Vincent inatt. Hon är i nån period nu när hon tjatar hur mycket som helst på alla. Speciellt mig och Vincent. Och Vincent blir galen när hon ska bestämma och när hon tjatar på mig och sen får det hon vill ha så blir hon inte nöjd och måste ändra nån detalj för att se om hon kan få mig ytterligare till att göra det hon vill. Lite påfrestande. Och sen är hon så glad och sprallig så ibland får man ingen kontakt med henne så man måste ryta i tillslut och då blir hon ju ledsen och det känns ju inte allt för roligt. Jaja det brukar hålla i sig nån vecka sen blir hon världens snällaste igen :) Så imorgon blir det nog en lugn morgon utan ungar som bråkar med varann :) Vincent ligger i min säng nu och rosslar, såklart att han ska bli sjuk vi har ju börjat på dagis ;) får se om de blir en hemmadag imorgon för honom. Städa garage blir det iaf och lite shopping med.
Nu serier och sen sova.

Världens bästa morfar ❤


Tyst

Sitter i soffan och det är helt tyst i huset, inga bilar som kör utanför, ingen hund som springer runt, helt tyst är det. Mys. Värmde en kopp med choklad och tänkte kolla på nån serie på datorn innan resten vaknar :)
Blev lite sent igår, Annethe kom förbi vid sju och frågade om vi skulle åka en sväng med henne, julle och Rasmus har inte åkt nån av hennes bilar och Vincent är ju frälst så blev en tur runt på stan mm kom hem runt nio tiden. Idag blir det lite kalas eftersom alla pojkarna fyllt år :)


Tråkigt med höst

fasiken att sommaren alltid ska gå lika fort varje år! Det dröjde innan den kom men gud så härlig den varit. Vi har ju varit och badat nästan varje dag det varit fint väder och vips så va det 30 grader ena vecka och nästa var det 15 grader och nästan höst. tråkigt. Gjorde nya naglar härom dagen och dom blev höstiga fast det tog emot :)
Idag har jag varit och hälsat på lite folk, först Lena och Håkan på flaggfabriken sen åkte jag direkt och tog en fika/lunch med Elin på Gävle strand och efter det vidare ut till Brunnsvik och hälsade på Lotta i deras sommarstuga, lyckades ta ett snabbdopp jag och Vincent då, hoppas inte det va det sista för i år, sen ringde Annethe och fråga om vi ville åka lite raggarbil (Vincent är ju tokig i hennes bilar) så blev en tur till henne med och en sväng med bilen. Men nu är vi hemma och Vincent sover gott i sängen sin, somnade i bilen gjorde han, stackarn var väl helt slut efter denna dag.
Imorgon kommer boysen hem och det blir fullt hus i helgen, härligt.
 
 
Mys hos Lotta
 
 
Lycklig pojk som får åka raggarbil
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook kan man lita på ;)

Har inte många läsare på min blogg annars men så fort man lägger ut en länk på fb så vips är besökarstatistiken mycket roligare att titta på ;)
Idag har det varit en slö dag, va så sjukt trött och grinig på förmiddagen så usch och ungarna gjorde inget annat än att bråka och tjata och jag ville ju bara sova :) Kl 13 hämtade Mattias Tilde så då gick jag och Vincent och sov i lite över en timme sen kändes det bättre. Åkte till Sätra med pappa och städade åt hans föräldrar sen blev klockan så mycket så det var dags att åka hem och lägga Vincent. Nu sover han och det ska jag med alldeles strax göra, hoppas jag är piggare imorgon då ska jag nog baka med min nya "kitchen aid" :D

Natti!


Hipp Hipp Hurra!

Idag blev världens gulligaste pojk 2 år! Tänk att för 2 år sedan låg jag på förlossningen och väntade på att få åka hem. Hade sms'at med Evamy om att jag skulle hem och att hon inte behövde oroa sig (hon skulle vara med och hon bodde i Kalmar). Väntade bara på läkaren som hade rond kl nio, hade åkt in ett antal ggr på förlossningen pga av högt blodtryck som berodde på havandeskapsförgiftning så var van och tänkte bara att jag ville hem, va trött på sjukhussängen som jag legat i hela natten. Thina hade varit med mig dagen innan ända till kvällen.
 
Men när läkaren kom så titta hon på mig och sa du har varit här några gånger nu, -Ja sa jag. Ja så vi tänkte sätta igång dig nu så slipper du detta, sa hon medans hon satte på sig handskar och tog fram ett piller som skulle upp emellan bena. Ghaaa vilken panik jag fick, fan Evamy skulle ju komma och hon sov ju efter ett nattskift och va ju i Kalmar och Patrik va ju i sthlm och jobba och jag hade inte packat nån bb väska eller något. Läkaren sa att det nog inte var någon fara för det skulle ta lång tid innan något hände. Skyndade mig ändå att ringa Evamy som vaknade sån tur va och hoppa in å satt sig i bilen på en gång, ringde Patrik med som även han skyndade sig då han va tvungen att först skjutsa en kille till Örebro sen komma till Gävle. Thina kom som en räddande ängel med nagellack och tyckte jag skulle få se lite snygg ut när ja skulle föda barn ;) Så skulle hon stanna tills Evamy kom. Fick även ringa mamma som fick åka hem och packa väska med bebiskläder mm till mig och komma med det.

Kl nio stoppa dom i piller runt elva börja jag få lite små värkar, tror mamma kom nån gång runt tolv tiden och då började jag få riktigt ont. gick upp och la mig i sängen, Thina va kvar. Evamy kom runt 13-14 tiden och då fick jag min första smärtlindring kvaddlar (usch hemska namn) fick inte epidural pga att jag nog inte skulle få nå barn detta dygn trodde dom. Skrek som en stucken gris av kvaddlarna va en hemsk smärta, men den hjälpte. Hade ganska täta värkar men nu gjorde det inte så ont. Evamy ville ja skulle få lyssna på Takidas nya skiva så skulle gå med henne ner i korridoren så jag fick röra på mig och då mötte vi Patrik. Värkarna börja komma tätare nu och det börja göra ont, tog ett tag att gå i korridoren, ville duscha så jag och patrik gick till duschen så stod han med mig där inne medans Thina och Evamy flytta grejer till ett förlossningsrum. Va ingen fara än trodde vi. Men sen pang i duschen kom värkarna hela tiden och den ena bytte av den andra så sa till Patrik att nu klarar jag inte det här nå mer, jodå sa han men tror inte han fatta vad jag mena, sen kände jag hur paniken börja komma för smärtan blev olidlig så börjar skrika som en tok och patrik tryckte på knappen och börja ropa på personal men ingen kom sen hörde väl alla mig för alla kom springandes, evamy och thina med och massa personal och dom fick bära in mig i rummet och jag skrek för det gjorde så ont. dom kolla mig och jag va bara öppen 6 cm då ville jag skita sa jag men dom ville inte lyssna och eftersom ja bara va öppen 6 cm så visste ja att de inte va bebisen så då måste ja va bajsnödig så tjata om och om igen att ja måste bajsa men ingen lyssna tills jag fick panik och dom kollade mig igen och upptäckte att jag visst va helt öppen. hade öppnat mig 4 cm på 6-7 minuter, därför jag hade så ont av värkarna. Så fick krysta men vet att jag ville inte det vet inte varför men vart rädd för att göra det men tillsist så gjorde jag det och ut kom världens finaste unge. Och fick dela det tillfället med 3 helt underbara människor, bättre minne kan man inte få! Trots smärtorna ;) Kommer inte ihåg tiden i huvudet när han kom men tror det var ca 16:47 eller nå sånt men fick iaf barn samma dygn, läkarna som trodde jag skulle få nästa dag :)
 
Njuter av att se mig lida tror jag ;)
Thina masserar min rygg
Hm ännu en som är glad ;)
Underbart
<3
<3
Idag vid födelsedagsfikat.
Så glad att ni var med på förlossningen ni gjorde arbetet lite lättare, och ja fick många skratt! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 år

För 2 år sedan låg jag och sov på förlossningen med havandeskapsförgiftning och trodde jag skulle få åka hem dagen därpå som vanligt, men icke :)

Är hemma nu och min pappa har precis åkt hem. Skönt att vara hemma men mycket att stå i, som alltid. Kalas imorgon har inte bakat ännu och så lär det städas och PLOCKAS undan. Jaja pappa kommer å hjälper mig. Härligt att få träffa barnen igen va det :) Tilde har varit hos mormor sen i onsdags och blitt bortskämd ;) första gången jag varit borta så länge från Vincent. Men hade inte gått nån nöd på honom inte hos farmor och farfar :)


Aug. 10, 2013


Aug. 10, 2013


Hotellet

Kan bara lägga upp en bild i varje inlägg annars blir det fel bara. Så lägger upp några inlägg med bilder från hotellet. Ignorera att det är stökigt ;)


I'm in heaven!

Vilken dag! Oj oj oj vad vi shoppade när vi hade gått där i 3 timmar så hade vi redan fyllt en kundvagn proppfull så va tvungen att gå å betala sen in igen. Och efter några timmar till blev 2 kundvagnar till fyllda. Det är roligt att plocka i saker i kundvagnar när det inte är mat ;) vi gav oss runt kl 16 och gick till netonnet och köpte en iPad sen åt vi asiatisk buffé sen till hotellet och kolla film och tog det lugnt resten av kvällen. Vet inte om jag vågar gå in på gekås idag haha hur mycket kan man shoppa egentligen? :) köpte iaf 2 vinterjackor, 2 väskor, några byxor och massor med toppar och ja det blev en del kan man säga ;)

Tur påsarna är stora här.


Hotellet

Ligger sängen på hotellet och kan inte sova. Hotellet haha namnet på hotellet är "hotellet" såg så kul ut när det stod så på byggnaden när vi kom. Ska knäppa kort på det ikväll.
Ska väl försöka sova nu. Har så jäkla ont i halsen/bakre delen av tungan och har haft det i över 3 veckor. Kommer mest på nätterna skit skumt. Ska nog ringa läkaren nästa vecka kolla om man kan bli av med det. Ska köpa nå gurgelvatten idag med och testa. Jaja jag kan nog hålla mig vaken idag utan så många timmars sömn ;)


Morgonpigg

Ligger just nu och väntar på att alla ska vakna. Tycker det är rätt så skönt att vakna före alla och bara få njuta av lugnet och tystnaden. Hemma brukar jag kliva upp och sätta mig i soffan och bara vara. Synd man inte är någon kaffemänniska för det hade nog varit härligt att få sitta å dricka sitt kaffe ifred. Men men har det mysigt ändå jag ;)
Men nu är vi hos Gunnar och Lena så ligger uppe bredvid Vincent och pillar på telefonen. Idag blir det kalas för alla barnen, alla pojkar fyller i augusti så blir minikalas idag. :) sen ikväll så drar vi mot Ullared! Bara jag och Patrik, ska bli så härligt och bara få vara vi två i några dagar.
Så här kan det se ut i min säng om nätterna, vet inte riktigt vart jag får plats men på nått sätt lyckas jag klämma in mig ;)


I'm back!

Tänkte göra ett nytt försök med bloggen nu. Fast funderar på att byta till en annan blogg. Vi får se.
Det har verkligen varit en härlig sommar i år gud vilka varma dagar det har varit. Vi har varit och badat varje dag det vart varmt faktiskt. Jag, barnen och pappa. Han är så snäll min pappa följer med jämt och kommer och passar barnen så fort jag ber om det (och ibland fast jag inte bett om de) han kan va helt slut och ändå tar han sig tid att komma. Vi har setts nästan varje dag denna sommar himla mysigt har det varit :) ungarna är tokiga i honom speciellt Vincent han blir helgalen när han hör morfars didi (motorcykel) komma. Tilde är mer mormors flicka ändå, hon snakar sin mormor säger hon ofta fast vi ses rätt så ofta vi med :) har varit lite sämre en tid nu men vi är ju aldrig hemma så är ju därför. Fast vi va och plockade blåbär härom dagen. Hoppas det blir fler såna dagar! Snart ska Tilde va hos mormor i flera dagar då jag och Patrik ska ta en liten mini semester och åka till Ullared utan barn :) det är tur jag har en sån underbar familj som alltid ställer upp, vad skulle man göra utan dom? ❤
Sitter och väntar på att ungarna ska vakna nu så dagen kan börja!

https://cdn1.cdnme.se/984881/7-3/pic_51fe075de087c35825b82c53.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/984881/7-3/pic_51fe0762ddf2b30e65448de2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/984881/7-3/pic_51fe078c9606ee0c1fd9f9b0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/984881/7-3/pic_51fe079e9606ee0c0e9a7e4c.jpg" class="image">


RSS 2.0