Snart 9 mån!

Snart är Tilde 9 månader! Herregud vad tiden går fort! Tyckte inte det var längesen som hon låg så liten i famnen och bara sov =) haha då uppskattade man verkligen inte att hon sov så mycket och nu är de enda man vill ibland är att hon ska sova :) Tänk att hon kunde sova en 4 timmar i sträck förr och man klagade! Hutlöst ;) tror jag ska åka tillbaka i tiden och banka lite vett i skallen på mig *hihi*

Hon har då verkligen utvecklas, ibland känns de som att man liksom "fastnar" i bebis tiden och tycker att hon är en bebis som inte förstår så mycke, men oj vad fel man har. Nu har Tilde börjat peka på saker och mumlar liksom. Började med att vi pekade på lampan och sa lampa sen fråga vi henne vart den var, och hon kollade upp på den! Och nu någon dag senare så pekar hon på saker. Jätte söt! Krypandet går också framåt, hon ålar fortfarande men nu har hon förstått att hon kan ta sig till saker, men kan bli lite arg när de inte går tillräckligt fort. Hon har även börjat tagit steg framåt när man håller i henne. Hon liksom spatserar fram =) Gå in på min mor's blogg hon har lagt upp ett klipp. Länken finns under länkar =)

Nu är de snart Grey's Anatomy! De är ju så himlans bra! Ska ta en macka nu och invänta programmet. Mattias ligger i soffan och snusar hör jag... han jobbar förmiddag så han är lite trötter på kvällarna ;) Tilde snusar i sin säng. Sköööönt!


Kommentarer
Postat av: Wingar

Ja tiden går sååå himla fort det är inte klokt ju.

Vad ni är söta ni två..=)

2009-10-14 @ 20:02:44
URL: http://baraunderbarajag.blogspot.com/
Postat av: Evamy - livet med Alva och hockeyspelarn

Vilken fin bild!!

2009-10-14 @ 22:16:58
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Tessan - En bloggerska från Gävle

Gud va söt hon är ! :-)

2009-10-18 @ 00:01:53
URL: http://thetezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0