Vad är de med folk egentligen??

Va fan tror folk att dom har för rättigheter att bara gå och plocka saker från andras bilar eller stå och luta sig mot dom eller t o m HOPPA på bilarna! Blir så jävla förbannad.
Nån har hoppat på våran 740 för någon vecka sen, den är i jätte bra skick knappt nå rost alls och vi är jätte noga med den, men nu har nån hoppat på huven så de är stora repor och buklor.
För nån dag sen så stod ja med xc90'n på mammas parkering och när ja skulle åka därifrån så hade någon snott våra kromade ventilhattar, vi får fan köpa nya varje gång vi är ute med bilen för att nån tar dom, hur kul är de? dom kostar ca 100 kr så för den som vill ha såna är de inte så dyrt men när man får köpa nya hela tiden så blir de dyrt, önskar ja kom ut nån gång när nån står och tar dom, stackars den då....
Men nu nyss så ringde Mattias äntligen har vi fått tag på en jävel som inte respekterar bilar. han hade xc90'n så åkte han förbi där ja parkerat 740'n (vid en affär) då står det en snorunge och lutar sig mot huven, Mattias åke in med tutan intryckt rusar ut och drar ner killen i backen och frågar va fan han håller på med. Vet ni vad förklaringen va?? Jo han trodde det var nån som jobbade där's bil, för den står där ganska ofta...... JAHA??? så bara för de så har man rätt att luta sig mot någon annans bil? Pucko! Jag hoppas han blev riktigt  rädd, kanske han tänker efter nästa gång han ska göra något sådant. Idiot säger jag bara!

Men känns lite bättre när man fått sagt åt en kille iaf.. Kanske han fick lite mycke skäll för de han gjorde men allt som hänt dom här veckorna med våra bilar då blir man jäkligt arg, och nu fick väl den killen skit för allt som hänt. Men tycker ändå han förtjänar de! :D

Kommentarer
Postat av: EVAMY - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

på dom bara! ;)

2009-08-09 @ 10:39:44
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Emma

Godmorgon! Fin blogg!=)

2009-08-09 @ 10:58:54
URL: http://ilovenutmeg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0